Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

Of Drug information service (DIS) clerkship and Pu...
Clerkship
Liver detox
Suwey
I am a happy bride.
#Tips | Exercise
[30 days blog challange] Day 05- A picture of some...
생일축하해 이동해^^ 사랑해!
Birthday part 2
Uncomparable. Thank you^^

Click!

> comments
5 random things #1 | Osteopenia
Written at Monday, November 14, 2011 | back to top

Hi.

memang la entry aku selalu random Aku rasa aku tak pernah buat entry 5 random things, kut?

jom.


#1. i'm an osteopenic. yeah aku mengalami masalah osteopenia.

osteopenia : a degree of bone loss less severe than osteoporosis. The T-score (a measure of bone mineral density used to evaluate the degree of bone thinning detected in DEXA scanning) is between -1 to -2.5 considered osteopenia. a score below -2.5 indicates osteoporosis while a score above -1 is considered normal.
[oxford concise medical dictionary 7th ed]



anda nampak T-score saya berapa?

osteopenia ni kira macam pre-osteoporosis la. Maknanya, i'm prone to get osteoporosis. Oh harus minum susu dan berhenti belasah tea. bersenam juga. sigh.


#2. I'm a girl who actually dont know her actual size.

Yes, aku selalu terbeli baju either tersuperbesar or terkecik yang aku tak selesa nak pakai especially kalau main tempah tempah ni macam tee. Besar disini membawa maksud lebih besar dari tee aku yang loose. macam kalau kau saiz M baju kau dapat saiz XL, kalau kau saiz L baju kau terdapat saiz XXL. Yeah super besar sampai angkat lengan nampak ketiak. kesian kan? selalu baju aku end up sampai kat adik aku yang form 1 or form 5 kalau terkecik. dan kalau terbesar akan end up jadi baju tidur aku.

#3. Aku balik bilik aku tingkat 7 naik tangga hari ni tak guna elevator kau tahu. dan aku memang jalan kaki dari school sampai bilik tak naik bus hari ni. hey ini awesome. haha

#4. I'm deeply touched by kyuhyun today.


letter yang ditulis secara random dalam note book sorang budak prempuan high school err masa dia orang buat pernggambaran dekat sekolah. untuk ss4 mungkin? entah. haha. cantik wey tulisan dia. tulisan mandarin aku macam robot. korean lagi lah kut sebab terpengaruh dgn character chinese yang tegak tegak, petak petak je.

Linkcredit: Cho RizuuKyu

never expect he has this brotherly side. Kyu, be my oppa please? best kut ada abang macam dia. dah bosan la jadi kakak sulung. asik manjakan orang, nasihat orang, guide orang. tapi tak ada siapa nak manjakan aku, take care aku. Kyu wey, jadi abang saya eh eh? haha.

#5. tadi room mate balik aku terus automatik angkat tangan and jerit "hello!" terdiam sesaat, pandang muka pelik room mate, ketawa.

roomate: ni mat salih sesat mana? aku ingat dah tersalah masuk bilik Jenny tadi. note: Jenny budak korea depan bilik yang jarang senyum. bajet kau rajin senyum lah, nurul? eh, tapi kawan dia rajin je senyum kat aku.
dan aku baru terperasan aku memang selalu jerit, wey! hey! hi! dekat orang. which is tak sopan pada pendengaran orang tua tapi is normal untuk teenagers macam aku kut? haha.


bye!

Labels: , , , , , , ,

4 comments