Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

gaji, kuih raya, selamat hari raya (:
2 months can be too short, can be too long, aint i...
mr wzul starstruck check it out. haha
cerita cushion
[monday ] recommended songs for today #1
candy left for ya'll when she is not around ^^
Protect the boss.
Thank you boy, thank you. ^^
sad story, exciting story.
unexpected things do exist

Click!

> comments
sesaje ^^
Written at Sunday, September 4, 2011 | back to top

Hi, assalamualaikum semua.

raya dah habis, cuti dah habis, bersama mission yang tak tercapai seperti mendaownload drama korea jepun taiwan kegemaran sekali gus menonton secara marathon, atau yang mulia sikit mengulangkaji pharmacokinetic supaya bahasa kasarnya tak serupa orang bodoh terpinga-pinga tak tau apa bila naik sem nanti atau mission yang sederhana tak berapa nak lagha tapi tak la nak baik sangat macam menghabiskan koleksi-koleksi novel yang berlambak-beli-je-baca-tidak tu. tak kiralah novel malay ke english ke, semua tersadai. jangan tak tau, collection novel hlovate penulis kegemaran saya pun tersadai tak terbaca ini pulak yang lain. balik-balik dibacanya AA+BB tu sampai muntah. balik-balik mengkhatam genkey, sin chan, ntah apa lagi comic sampai hafal. beli novel tu semua pun tak guna kalau tak tersentuh-sentuh. bila nampak semua nak beli. baca malas. nasib baik aku tak boleh baca chinese, kanji, hangul, kalau tak nampak novel mandarin ke jepun ke yang kulit depan classic ada bulan, calligraphy cantik sikit lepas tu sinopsis pun bunyi cerita zaman lama, itu pun nanti aku sibuk nak beli, lepas tu buat habuk je kat rumah. teruk betul perangai.

Share photos on twitter with Twitpic

ni baru sikit yang dulu capture dekat penang hari tu. yang dekat seri alam berkotak-kotak tak usah kata. *pengsan* sorry la gambar tak cantik sebab malas nak upload baru kebas dari twitpic huduh pulak bila resize. yang cantik sikitnya click ni. (:


eh membebel pasal diri sendiri je dah cukup patah perkataan buat rumusan, okaylah, saje meleter taknak kasi blog bersawang. nak cerita pasal raya esok-esok la ya. gambar kawin dalam camera lagi. bukan saya la yang kawinnya.

byebye!


4 comments