Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

candy left for ya'll when she is not around ^^
Protect the boss.
Thank you boy, thank you. ^^
sad story, exciting story.
unexpected things do exist
Dasar lelaki pantang nampak perempuan cantik sikit...
goodbye darling good bye | apa kau rasa bila crush...
Pek cek bila ada customer yang cari telur penyu
sakit kepala la macam ni.
akak manager ni macam mama lah. =D

Click!

> comments
[monday ] recommended songs for today #1
Written at Monday, August 15, 2011 | back to top


#1) Ru guo zhe jiu shi ai qing (if this was love) by Jane zhang



#2) Ai shang ni (fall in love with you) by By2

translation



kalau jane zhang chinese pop diva, by2 pulak saya tak tau. well seperti biasa jangan lupa si perempuan ni memang suka dengar lagu yang dia tak faham as long as melody lagu kena dengan dia. ^^ oh, listened to these songs month ago masa budak aqua mengacau dekat kedai pandai-pandai dia tukar cd super junior aku dengan cd lagu-lagu pop Chinese. got 3 songs yang aku suka dalam tu. tapi hari ni baru tau tajuk itu pun dua je atas bantuan siew wei hari ni. dulu masa hari aqua bukak, nak tanya mr.crush, awal-awal sebelum aku sempat habis tanya dia dah tanya aku dulu siapa bukak cd tak sedap ni. cis, terus aku tak jadi tanya tajuk. konon bosan dengan lagu chinese versi alaf baru punya sebab dah tak ada feeling, konon lagu english better. haha. tapi tak boleh mengata banyak sebab aku pun bosan dengan kebanyakan lagu melayu alaf baru ni. nasib baik dia kata dua lagu aku suka ni sedap sebab aku argue balik cakap "tapi saya suka dua lagu ni, sedap." then dia kata yang dua ni memang sedap sebab penyanyi china punya orang. malaysia punya chinese songs tak ada feeling. dia kata ok. bukan aku kata. saya oh kan saja. haha xD

p/s: lagu slow memang best kan?





Labels: , ,

3 comments