Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

2 months can be too short, can be too long, aint i...
mr wzul starstruck check it out. haha
cerita cushion
[monday ] recommended songs for today #1
candy left for ya'll when she is not around ^^
Protect the boss.
Thank you boy, thank you. ^^
sad story, exciting story.
unexpected things do exist
Dasar lelaki pantang nampak perempuan cantik sikit...

Click!

> comments
gaji, kuih raya, selamat hari raya (:
Written at Saturday, August 27, 2011 | back to top



quick update cuz sekajap lagi i'm going back kampung.

so yeah, semalam dah pergi ambil gaji dekat giant then teman aunty shopping, walaowey pening aku tunggu pilih baju sepasang, tudung 3 helai pun sampai 2 jam. sudah la pergi dekat kedai kemboja sempit tepi jalan, air cond tak da, apa tak ada, hujan lagi, lemas saya dekat situ. sungguh la tunggu perempuan shopping memang bosan.

oh ya, i thought last wednesday was the last time i met mr-who-i-still-dont-know-his-real-name, but semalam thanks to mummy yang cerewet dan banyak songeh. ceritanya macam ni. masa pergi ambil gaji dekat giant i thought he gonna be there la sebab he jaga giant, tapi when i came yesterday, i saw tauke soh dengan another two girls, sale assistants dekat situ. i was like, "eh dia pergi jaga mana pulak. tak kan i nak tanya tauke soh punya. over sangat." so fikir-fikir, i sent sms to him.

hey, you jaga mana? i pergi giant ambil gaji tak ada nampak you. raya datang la rumah saya makan kuih. ok, bye bye! (:


later, i turun nak pergi cari mummy punya alas meja dekat kiosk bawah depan pintu masuk. sambil-sambil merayau sana sini sementara tunggu aunty i datang tunjuk kedai mana yang jual alas meja tu. kalau dah nama mummy i memang cerewet, berkali-kali la i called dia tanya itu ini nak decide beli alas meja punya susah. suddenly i got sms from him.

ok. i ada senang i cari you. i jaga bawah. u sudah balik?


and i was like, "yeay! thanks mummy sebab cerewet cerewet." nasib i tak balik lagi. rupanya dia jaga kiosk bawah. i thought he tak reply dah sms saya sebab he might be too sibuk atau memang tak reti baca malay. dia guna chinese character oh type sms. tak guna english, malay apa tah lagi. sbb tu saya selalu confius nak cakap bahasa apa dengan dia. malay takut tak faham. english pun takut tak faham. so yeah, semalam sempat la jumpa borak-borak sekejap dalam 5 minutes macam tu. so okay lah.

oh, another one, hari ni saya buat conflakes. jadi ke tak tak tau. haha. so here, my cute conflakes! jjang! ^^





zoom.


dan lagi zoom. (:

okay, till then, happy hari raya. (: maaf salah silap jugak. haha. ^^

oh ya, duit raya company bagi 100 habis buat beli baju je. pengsan.

0 comments