Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

akak manager ni macam mama lah. =D
entry random: terjah beg sendiri
Entry rojak: Amoi busy tak tengok dunia sedar-seda...
orang kata kalau kita happy terlebih siang hari, n...
bila fan girl jaga kedai sorang-sorang | eh kau me...
misi nak mencabut gagal. adeh
gaji gaji gaji
bangla hidung mancung ke, apa ke, saya tak nak, ka...
[Super Junior challenge] Day 7: An SJ song that ma...
[TVXQ challenge] Day 7: An TVXQ song that makes yo...

Click!

> comments
sakit kepala la macam ni.
Written at Tuesday, July 26, 2011 | back to top




hai hai.

aku macam da pening ibu suruh mintak balik awal pukul 9.30 pm esok. konon nak makan besar before puasa. alah 1 jam je pun malas la aku nak mintak-mintaknya. macam la tak boleh pergi kul 10.30 pm. karang belum habis cakap telinga dah kena korek dulu dengan tauke. malas la nak dengar tauke bebel-bebel ni. contoh macam, "hidayah, you mau balik awal ke? aiya amoi satu jam saja. suruh you papa tunggu sekejap la tak boleh ke?" dan lagi kalau nak mintak dengan bos, lagi la aku tak berani. bos datang tengok sale sikit, muka terus hilang mood siap cakap "wa kalau tak ada hujung minggu banyak susah." kau berani ke nak mintak macam-macam itu ini dengan dia?

kalau ada yang berani, lama dah akak manager balik awal tadi, macam selalu tiap hari selasa. lama dah aku boleh jumpa ah hui. ni tak, da 3 minggu dia tak balik awal tiap hari selasa sebab takut nak mintak macam-macam. sudah la sale tak seberapa, pulak lagi mau macam-macam. dah ni tadi ibu call time tengah kira money suruh mintak balik awal, aku jawab pun macam nak cepat, nak tak nak, sampai-sampai rumah tengok muka masam-masam pun pening jugak aku. susah la macam ni, aku penat-penat balik kerja, customer okay, rumah pulak nak kasi orang sakit kepala. aku bukan lama pun lagi, dah nak berhenti pun. malas la nak itu-ininya.

dah la, senang cerita cakap je la esok bos tak datang. cakap ah hui yang hantar barang. tauke balik singapore ke, pergi kl ke, jadi malas nak call ganggu tauke. lantak ah. cakap jela camtu. habis cerita.



ini kedai aku kerja. separuh bahagian la. lagi separuh tak masuk.


Labels:

4 comments