Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

[TVXQ challenge] Day 3: Your favorite TVXQ song
[Super Junior challenge] Day 2: Your favorite OTP
[TVXQ challenge] Day 2: Your favorite OTP
[TVXQ challenge] Day 1: Your ultimate bias
[Super Junior Challange] Day 1: Your ultimate bias...
A not-dedicated fan girl doing some challenges
[30 Days Blog Challenge] Day 04- Your dream weddin...
[30 Days Blog Challenge] Day 03- Day 03- A habit t...
[30 Days Photo Challenge] Day 08 - A picture that ...
[30 Days Blog Challenge] Day 02- A picture of you ...

Click!

> comments
[Super junior challenge] Day 3: Your favorite SJ song
Written at Wednesday, June 15, 2011 | back to top

Day 3: Your favorite SJ song

Macam TVXQ jugak, I have a lot. tapi dia mintak satu je kan. so, i'll choose the most. It will be three. tak boleh nak pilih jugak. Marry U, No other and Happiness. Since happiness adalah remake H.O.T and both no other dengan happiness saya akan letak dekat section lain, So I choose Marry U. Tapi, saya memang ada special feeling dekat Marry U pun. So memang ini kut yang the most.

Oh mula-mula dengar, I tak minat lagu ni you tau.

#1 dia start-start je dah rap. I kurang sikit rap ni. tapi rap dia slow je pun.

#2 MV dia tak berapa best. *ke ang jeles dengan Yoona, nurul?* Eh tak tak. serius MV dia memang tak berapa best compare dengan MV lain.

Tapi lepas dengar beberapa kali, tengok lyric tiba-tiba terus sangat suka pulak. sweet oh lagu ni sweet. kalah seth tan (cakap macam tau padahal kau tak tengok) haha. dan yang memberi tamparan terhebat adalah aku suka part rap si Donghae engkau. cehs tadi kata tak suka rap. Entahlah, sebab Donghae ke, sebab aku memang suka part tu. serious aku suka donghae rap "kojitmal shiroh" haha comel. dan lagi combination 2 dari 6 the most favorite korean word aku. haha. dan of course line Wookie yang last sekali (studio ver. dalam performance ni siwon yang nyanyi) dan jugak part kyu yang pasal cincin tu. lepas tu sambung yesung, pun suka jugak. kau dengar kalau kyu ada sebut-sebut word "banji" tu, part tu lah tu.


Marry U-Super Junior





serious saya rasa Kyu sangatlah kacak dalam ni. Kalah Ajusshi from Nowhere Ajusshi from Mokpo Mr. Hae sebab aku selalu rate dia paling kacak dalam apa jua pun keadaan haha. Eh aku harap Ruzana baca blog novel je tak melencong ke blog aku sebab kalau dia tau aku kata Kyu kacak ni mau dia gelakkan aku jadi bahan 8 tahun. [Sebab aku selalu kata muka Kyu muka gatal dan dia kata, "mana ada. Kyu budak baik." Oh well, itu kami gurau-gurau ala-ala budak tadika tak ada intention untuk menjatuhkan mana-mana pihak okay. Tapi Kyu sebenarnya kau memang kacak pun. Macam mana ntah aku boleh terpikir satu hari tu muka kau muka gatal terus jadi nick name kau Kyu. haha. nasiblah aku memang suka bagi nick dekat orang. haha.]


ini versi jepun



again. saya lebih faham lyric versi jepun kalau tak tau translation. dan ryeowook sangat comel dalam ni haha :)


Labels: , ,

2 comments