Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

[30 Days Blog Challenge] Day 04- Your dream weddin...
[30 Days Blog Challenge] Day 03- Day 03- A habit t...
[30 Days Photo Challenge] Day 08 - A picture that ...
[30 Days Blog Challenge] Day 02- A picture of you ...
[30 Days Blog Challenge] Day 01- The meaning behin...
30 Days Blog Challenge
30 days photo challange: Day 07- A picture of your...
Starring out the window for hours | #Song of the d...
30 days challenge | Day 06 - A picture of a person...
49 days episode 20 [the end]: the last cruel gift,...

Click!

> comments
A not-dedicated fan girl doing some challenges
Written at Sunday, June 12, 2011 | back to top


Assalamualaikum. Hello Hi!

Kalau dah namanya nurul satu lagi perangai yang sinonim dengan dia adalah buat kerja tak habis sebab boh-san. Yes, dia cepat nau bosan. Sekarang dah bosan dengan 30 days Challenge tiba-tiba terpengaruh dengan Kiheee nak buat fandom challenge pulak. Oh dulu-dulu saya pernah buat Jpop Challenge (NEWS dengan Arashi), siapa rajin boleh geledah blog I cari ye. Saya ingat ada orang yang tak dikenali komen, "rajinnya buat benda-benda macam ni." haha. So, kali ni biar saya buat Kpop Challenge pulak. So dua group kpop yang saya minat adalah TVXQ and Super Junior. Group-group lain pun saya minat jugak lagu-lagu dia orang, layan je variety show yang dia orang join tapi saya tak berapa tau sangat pasal member-membernya sebanyak saya tau pasal TVXQ dengan SJ ni. Sebab blog ni selalu penuh dengan TVXQ, kali ni saya start dengan SuJu dulu, then alternate la ikut suka saya bersama dengan photo challenge dan blog challenge.

Oh, lagi satu. Saya selalu kata saya not a dedicated fan. sebab, saya masih suka heechul walau pun dia pernah sound JYJ dekat twitter pasal-pasal isu sensitive SM-TVXQ ni dikala saya tengok cassie yang lain mostly from seberang memaki-hamun heechul dengan yang lain-lain. Saya? Heechul tetap the paling cantik lelaki dekat dunia berkongsi tempat bersama kim jae joong. Lagi, saya suka SNSD walaupun saya suka Super Junior jugak. Ramai kut elf and cassie yang kureng dengan dia orang. again, not a dedicated fan. trending-trending ni bukan hobi saya jugak. Sebab tu saya kata saya bukan dedicated fangirl. Oh tapi dvd saya beli jugak kekadang walaupun tak dedicated. Itu isu lain. Membeli your favorite artists goods dengan hasil penyimpanan sendiri adalah satu kepuasan macam kau pergi masuk nail saloon buat manicure bila mana duit kau bulan ni ada extra sikit sebab kau asyik busy lupa nak makan.

Cuma satu je, saya tak mau dengar Jaejoong dengan Max Changmin atau Ryeowook (sebab dulu pernah dengar rumors pasal donghae ) tiba-tiba disuruh masuk we got married, Yunho takpe. Dan saya memang tak boleh tengok Super Summer sebab I jeles u tengok donghae dengan model seksi itu. Siwon tak pe. hahaha dasar perempuan cemburu buta saja. Oh dan walaupun saya tak berapa nak dedikasi, mila jirin dengan rody crystal tetap pernah gain my attention lah ye. =p

So here we go!

Super Junior

Day 1: Your ultimate bias

Day 2: Your favorite OTP

Day 3: Your favorite SJ song

Day 4: Your favorite song that was sung on a live performance

Day 5: Your favorite album

Day 6: Your favorite MV

Day 7: An SJ song that makes you cry

Day 8: An SJ song that makes you smile

Day 9: Your favorite Sub group

Day 10: Your favorite SJ T song

Day 11: Your favorite SJ M song

Day 12: Your favorite SJ-H song

Day 13: Your favorite SJ-K.R.Y. song

Day 14: A picture of a favorite scene in any MV

Day 15: Your favorite dance

Day 16: Your ideal boyfriend out of all the SJ members

Day 17: An SJ song you never get tired of

Day 18: A picture of the member you think has the cutest smile

Day 19: Your favorite SJ show

Day 20: Your favorite radio show that is hosted by a SJ member


TVXQ

Day 1: Your ultimate bias

Day 2: Your favorite OTP

Day 3: Your favorite TVXQ song

Day 4: Your favorite song that was sung on a live performance

Day 5: Your favorite album

Day 6: Your favorite MV

Day 7: An TVXQ song you know all the words to

Day 8: An TVXQ song that makes you cry

Day 9: An TVXQ song that makes you smile

Day 10: The very first TVXQ song that you’ve ever heard

Day 11: Your most favorite TVXQ's member drama

Day 12: A picture of the member you think has the best “Engrish”

Day 13: A picture of the member you think has the best jawline

Day 14: Your favorite TVXQ picture

Day 15: Your favorite dance

Day 16: Your ideal boyfriend out of all the TVXQ members

Day 17: An TVXQ song you never get tired of

Day 18: A picture of the member you think has the cutest smile

Day 19: Your favorite solo song from your bias

Day 20: Your favorite solo song from other member besides your bias


okay! semoga tak putus tengah jalan! :D



Labels: , ,

10 comments