Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

49 days: episode 16- this episode rules.
himnaeyo, you're not all alone now.
lololol i super love this! XD
49 days: To live or not to live?
Walaupun sama tinggi dengan Ayumi Hamasaki tapi te...
Rising sun: The sun ain’t raising anymore.
TVXQ gonna perform Rising Sun at Music Bank?
Day 05-A picture that can always make you smile
Heart to heart
muka aku ni macam student yang tak hantar report k...

Click!

> comments
49 days ep 17,18,19 : finally, such a relief, but....
Written at Friday, May 20, 2011 | back to top


p/s #1: entry ni supposed to be published hari khamis lepas, tapi every time saya nak publish ada je yang sabotaj line internet kasi tutup, then menyebabkan enternal error. semalam pun sama. hari ni pun sama. sebab tu la tak suka guna internet kat rumah ni waktu siang dekat bilik. semua orang pun nak jimat letrik, main bukak tutup, bukak tutup. ingat lampu bilik air ke? jadi bear in mind, in adalah entry yang ditulis 2 hari lepas. :)


Assalamualaikum. morning! hello! this gonna be super long entry with super spoiled spoiler. mari saya cerita pasal cerita ni lagi okay!

episode 17:

masa episode 16 kan yi kyung nak lari pergi busan, sekarang misi kejar mengejar pulak la ye.



Han kang: my wife doesn't has much time to live, so she doesn't has her cell phone. this is a matter of life or death. I'm begging you, please help me.

haha, address ji hyun as your wife, dont you think it exaggerate a bit, Han Kang? however, nan choa hae, saya suka. its okay, you pass han kang. ke ke.



and of course sebelum ji hyun dapat cari yi kyung sendiri, her ‘husband’, han kang dah jumpa dulu. haha


and of course macam biasalah, our super hero, that caring bad boy mesti berjaya convince orang punya. hehe. macam masa dia convince ji hyun aboeji dulu. tapi rasanya, ji hyun yang sangat kesian kut yang buat yi kyung tak sampai hati nak lari.

omo!dan sekarang empat orang yang terperangkap dalam cinta pelik soul-human love tu empat-empat berkumpul dalam kereta yang sama. macam masing-masing nampak antara satu sama lain. well, saya suka ni jugak. :D


gomapta, han kang.

and yeah! no more tears! shin ji hyun watta!


shin ji hyun: what's wrong with you? i'm shin ji hyun.

scheduler: ahh...really! this senior, they are really testing my patience, that's for sure! [anda marah sebab your sunbae letak girlfriend anda jadi host untuk ji hyun,lepas tu of course la anda mesti ingat dia punya tapi tak boleh approach sebab bukan dia kan kan kan?? haha] ah, that right! shin ji hyun, even though you're in love with Han Kang, physical contact with Yi Kyung body's is absolutely forbidden! even a handshake is too much! what's with that expression? do you want to do it?

shin ji hyun: isn't it alright if i get unni's permission?

haha. gila jealous!

sebenarnya, saya lagi suka tengok Jung Il Woo ni berlakon watak param dung-i playful playboy, annoying cute macam ni daripada watak cool, passive lawyer who doesn’t talk much dalam Take Care of Young Aggashi. menyampah dengan dia dalam tu. tapi, tak sangka dalam ni boleh jadi cutie pie pulak ke ke.


ji hyun masak, buang semua megi-megi yang ada kat rumah yi kyung. sebagai tanda terima kasih. and that spinach adalah favourite food encik scheduler.


yi kyung: we went to school while earning our living expenses and tuition. Yi soo hardly slept, to earn money for my tuition. He always came and brought lunch with him.

ji hyun: unni,the photo that you saw was taken without yi soo's knowledge. He really didn't know. because of music you two had a disagreement. unni, i can only tell you this much. in the future, when you meet song yi soo, he will tell you himself. hear the rest from yi soo.

yi kyung: can i really meet yi soo?

sebelum ni saya cakap saya tak suka kisah cinta yi soo-yi kyung ni, tapi lepas tengok episode ni, saya mula rasa kesian dengan dia orang. tapi macam mana? ottokhe? sebab, yi soo betul-betul da mati. saya mula rasa kisah dia orang pun sama sedih macam ji hyun. atau mungkin lagi sedih?


haha, baru je nak hugging konon-konon say thanks la, terus teringat scheduler punya amaran, terus jadi macam magnet N jumpa N. xD

han kang: alright, i understand song yi kyung noona.instead what is noona going to give me? You're thankful to me, but you can't show it through a hug. so never mind that. what you plan to do?

ji hyun: why are you suddenly like this?

han kang: you said you're my noona by a year? song yi kyung noona!

ji hyun: you think i want to be your noona? to a person who's more oppa than an oppa. even i want to say something i cant say it. even if i've seen you, i cant even acknowledge it. when this is song yi kyung, what can i do? i'm sorry.


loving someone… but you cant tell that person how much you love him because it concerns your life and death, it’s a pain. right? sigh.


in jung: we cant see ji hyun, but ji hyun can see us. isn't that scary?

dua orang ni adalah orang jahat yang paling pathetic dalam sejarah drama korea yang pernah saya tengok. muka sentiasa berkerut risau. senyum pun tak pernah even senyum puas sebab berjaya. lagi-lagi Kang Min Ho.

in jung: there is no way i could stop min ho oppa. that was me. i tricked oppa first. when it was hard and lonely living in seoul, i met min ho oppa. it was love at first sight for both of us. i like him so much. i didnt want to face him with my situation the way it was. i told him that my father was Shin Il Shik.

seo woo: shin in jung!

in jung: i complained to ji hyun's mum then the lies blended together. matter began to tangled to unravel. As you like kang as well. Can't you understand my feeling?

seo woo: no matter how much you like a man, i wont betray a friend just because i want to get the guy.

it such a relief sebab sekurang-kurangnya ada jugak watak kawan yang baik berguna bertimbang rasa dalam cerita ni akhirnya. thanks seo woo, thanks sebab tak jadi macam apa yang saya expect dulu-dia pun akan lupa ji hyun kalau tau han kang suka ji hyun. gomawo seo woo. gomapta.

dan sekarang baru la saya faham mana datangnya nama shin depan nama in jung tu.


yi kyung: to have parents, the feeling of having family, this is what its like. even i the face of death, one can't just be concerned for oneself.

ji hyun: i'm sorry.

yi kyung: han kang, dont you think of that person? he is a very good man. it looks like both of you like each other. if it were me, if i know my days were limited, i would want to see that person's face even more. to love him more. be good to him. the more you give, the more you get.

ji hyun: the more you want, the more you want to live. the more you pity. that's why i'm afraid. i dont have hope of being able to live. it will cause pain in Kang's heart.



phone location is at Paradise apartment, unit no 703, house owner is kang min ho.


gila smart handphone ni. lagi smart dari iphone 4 korang. iphone4 korang punya gps boleh bagi tau nama owner rumah ke? nak macam ni? pergi masuk program 49 hari tu. kahkah.

in jung:what happen? Young said song yi kyung's body really wasn't possessed by ji hyun. is it true?

min ho: she is playing around with me.

in jung: what is the meaning of this?

min ho: whether it's song yi kyung, or shin ji hyun they are both the same. who exactly....that i fall in love with?

tengok! kan saya da kata betapa patheticnya that namja. tak pernah kenal perasaan orang. lepas tu mula la rasa nak jatuh cinta sana sini. aigoo, pabo ya. oh ini time dia orang bawak tok bomoh check ada roh yang rasuk yi kyung tak. seram seh bunyi kalau cakap dalam bm. tapi kan, first time tengok bomoh pakai baju kot. yelah sebelum ni ada gak cerita korea yang main bomoh tok sami tapi tadak la pakai kot macam orang bisnes. ==’’



yi kyung: are you alright? how did you get up here? i didn't see you though.

ji hyun: i have a guardian angel.

yi kyung: Hey! i'm the Angel of Death. no no! A Scheduler.

chajatta! selain dari tak tahan tengok perempuan nangis macam our caring namja encik han kang, our comel scheduler pun tak tahan tengok benda melo-melo, haha melodrama, drama air mata walau tak berair mata, benda-benda touching terharu, puji memuji dengan nada berterima kasih sambil bersyukur ni. kan dia dah mengaku dia reaper. dulu beriya kata reaper dengan scheduler tak sama, padahal kerja sama jugak. konon nama scheduler lagi fantastic lah. ceh! haha.


episode 18

ji hyun: unni, thank you.

yi kyung: if i could switch my life with yours, i wish i could. how nice would be if i could follow yi soo and you could remain by han kang's side.

ji hyun: dont even say such nonsense when yi soo is there waiting to meet you.

yi kyung: he is not someone who can comeback to me.

ji hyun: i dont want to leave han kang alone.you want to follow yi soo. what exactly is wrong with us?


scheduler: this is too cruel...

sedihkan? kalau dah mati, kita tengok orang yang masih hidup, yang kita sayang, sedih sebab kita. cerita ni betul-betul buat saya fikir pasal the value of a family, love, people around us yang truly sayang kita unconditionally. tiba-tiba saya terfikir, ada tak orang yang akan sayang saya macam tu, selain daripada parents?

han kang: which one is good?

ji hyun: aren't this two are the same spinach?

han kang: good spinach should have shorter stems and more leaves and dark colored.

ji hyun: you even know about things like this?!

han kang: living in The States alone, do you think this handsome appearance is easily maintained?

ji hyun: by any chance, now are you being possessed by kang min ho? so arrogant!!

han kang: hey, i originally wanted to make you a breakfast. you can forget about it now!

haha, i like this idea! han kang possessed by min ho? such a brilliant joke, ji hyun! terbayang-bayang min ho betul-betul possessed han kang, camne gaya agaknya?


ji hyun:why it is so delicious?! is it because waking up early?

han kang: excuses! no matter where and when, you can eat well, isn't that your specialty?

ji hyun: not because i want to eat that much. this body needs to eat a lot. so i eat. it's always eating poorly. so i'm guessing it doesn't have enough vitamins.

han kang: ....

ji hyun: these are all excuses just because they are so tasty! buying vegetables from the market early in the morning, and then cooking dinner. during the day busy with business. opening a restaurant like this would make a good life for a married couple.

lol, that sarcasm! han kang, napeun nom! why are you soo bad? haha. but why i smile a lot? why i like it? haha. oh satu lagi, saya pun slalu fikir kalau lepas kawin ada restoran sendiri macam best je, boleh masak sama-sama, macam cute. tapi, husband saya la kena jadi chef, bukan saya. haha. saya selalu teringin nak bukak western/ korean foods restaurant. yang lain dari warung mamak. yang masuk nampak elegan. yang smart. kalau macam seoul garden pun okay. atau macam HEAVEN han kang ni, lagi smart? haha



sedihkan bila kita tengok sendiri, depan mata sendiri, kawan baik yang kita sayang macam kakak kita, cuba nak bunuh kita… depan mata kita? hmm…



air mata kedua adalah dari seo woo. dan air mata ketiga dari siapa? SONG YI KYUNG. sebab dia baca surat ji hyun. dulu saya pernah fikir yi kyung akan jadi air mata kedua lepas han kang kalau dia baca surat yang ji hyun tinggalkan masa dia gave up 49 days travel dulu-dulu. tapi tak. jenuh saya fikir sipa lagi akan nangis sampai saya harap air mata scheduler pun boleh dicount jugak. haha. tapi, rupanya fikiran saya tu betul. yi kyung akan nangis sebab surat jugak, tapi bukan pada masa tu, tapi masa ji hyun dah nak naik elevator, betul-betul pada saat akhir nak habis program 49 days tu.



and, ji hyun pun sedar. tapi sayang, han kang tak ada dekat korea, dia dekat US. tapi… saya takut, ji hyun mungkin lupa Han Kang and his kindness.



episode 19


full of tears? hmm, yi soo-yi kyung's story sangat sedih, and why my vision blurred?

dan lagi, ji hyun lupa Kang, macam dalam terma dan syarat program bakti siswa 49 days. Kang ah, kesian kamu...

saya ingat ji hyun betul-betul lupa semua, lupa han kang. tapi, akhirnya kenapa dia masih ingat yi kyung? rupa-rupanya dia sengaja pura-pura tak ingat, Han Kang.

yi kyung: you remeber me. but why dont you remeber han kang?

ji hyun: because i'm going to die soon again…

and I like, WHAT?! wae ji hyun wae? eotteokhe doen geoya??

ada tukar apa-apa ke pasal life dengan sceduler dulu, masa nak buat kimbap untuk han kang tapi han kang dah hilang pergi States? ada jual nyawa separuh ke macam Tsukasa gadai separuh nyawa untuk Natsumi dalam Kamen Rider Decade? macam Dae Woong bagi separuh nyawa dekat Mi Ho dalam My Girlfriend is a Gumiho? awak pun gadai nyawa awak separuh semata-mata nak pergi picnic dengan han kang sebagai ji hyun sebenar masa dalam 49 hari tu? ohh please, i’m wrong right? ne?

sigh. ;_;

lagi detail episod 19 later la saya cerita sekali dengan episode 20. :(

cepat la weekend. nak tgk episode 20.

saya suka lagu ni. Tears are falling by shin jae.

dan saya suka jugak tengok Lee Yo Won berlakon. Pandailah dia berlakon. susah kut berlakon bawak dua watak berbeza dan watak ji hyun yang dia pegang kena sama sebijik dengan nam gyu ri, which is sangat susah sebab yelah kena study each and everything gaya nam gyu ri bawa watak ji hyun. dia pun nampak comel awet muda je walaupun umur dah lebih 30. dah kira ahjumma. maksud saya, kalau nampak son Ye jin berlakon tu kitat dan boleh agak dia pelakon yang dah masuk line 30 tapi masih kekal cantik, tapi lee ye won dalam cerita ni, kena je dia jadi budak sekolah even dia tak pakai baju sekolah, pakai baju biasa pun nampak macam sebaya nam gyu ri dengan jung il woo ni je, padahal dia dah masuk kategori ahjumma anak satu ni. haha.


p/s #2: Dan saya dah tau episode 20 macam mana, apa endingnya, sebab entry yang da dikarang lama ni berjaya di post weekend (if and only if tak ada orang sabotaj aku sekarang). tapi nanti la saya cerita dekat entry lain. :D


Labels: ,

7 comments