Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

Day 04 : A Picture of Your Night
dekat mana dia belajar ni?
Exam.
Day 03: A picture of the cast from your favourite ...
ishhhh.
pfft.
Day 02: A picture of you and the person you have b...
Day 01: A picture of yourself with 10 facts
Dream High | :)
my ten cents thought | Always keep the faith

Click!

> comments
muka aku ni macam student yang tak hantar report ke?
Written at Thursday, April 7, 2011 | back to top

Pffftt. *tiup tudung* ini kalau dah main tiup-tiup ni, tiup tudung ke, tiup rambut ke, memang entry nak marah la kan.

Pertama kali dalam hidup aku dapat message kata aku tak hantar lab report. Dua orang pulak tu, Yon ketua group assignment CNS and of course Flora, class representative. Oh thanks a lot to them especially Yon. Thanks again.

Tapi, tapi aku hantar tahu tidak. Muka aku ni nampak macam budak tak hantar reports, assignments ke? Instead report tu aku hantar awal lagi dari tarikh tamat submit. Cehs. Taula aku ni suka main, curik tengok family outing time study week, tidur banyak, tapi aku ni tak ada la jenis main-main buat reports, buat assignments. Buktinya, walaupun dr.aidi sibuk nak bagi lagi online assignments walaupun dah study week, aku buat jugak dengan baik hatinya. Ramai je yang tak buat tahu.

Nasib baik dekat library, bolehla berjalan pergi school re-check dengan dr.vicky mana hilangnya report analgesic morphine aku tu. Check-check rupanya ada. Pakcik lab assistant ni dia seronok bulat nama aku konon tak hantar. Mungkin dia terlepas pandang kut. Tapi pakcik, kesianla kat saya ni. Nasib baik dr.vicky jenis lecturer yang baik. Tanya jugak mana-mana students yang kononnya tak hantar, bagi peluang depa hantar lagi sekali. Cuba kalau dia jenis lecturer yang nak bagi markah kosong je, tak ke naya kat saya pakcik. bersusah-susah saya yang tak suka nak stay up buat lab report tapi pakcik sia-sia kan usaha saya walaupun saya taula mungkin tak seberapa tu sebab kecuaian pakcik. Sangat bersyukur tiba-tiba dapat lecturer macam dr.vicky.

Ohh, dan lagi satu, pernah tak aku cakap kat sini kalau aku marah sangat aku boleh jadi sedih sampai menangis. Kalau kau boleh buat aku marah sampai nangis kau memang paling terer la tu. Tak pasal-pasal ruzana nampak aku nangis dalam keadaan marah. which is perkara yang paling aku tak nak orang lain tengok. Dan, tangan aku sakit jugak, sebab ketuk tiang, dinding. Kaki aku pun sakit sebab sepak kerusi kafe. Ye, sebab aku marah, geram.

Ohh, paturnya aku study kut kat library ni. Bukan taip entry lepas geram.


Published with Blogger-droid v1.6.0
4 comments