Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

Exam.
Day 03: A picture of the cast from your favourite ...
ishhhh.
pfft.
Day 02: A picture of you and the person you have b...
Day 01: A picture of yourself with 10 facts
Dream High | :)
my ten cents thought | Always keep the faith
Earth Hour
postman eh postsynaptic neuron ==”

Click!

> comments
dekat mana dia belajar ni?
Written at Tuesday, April 5, 2011 | back to top

 

fo

 

haha. seriously, siapa ajar dia masak nasi sukat air pakai tangan ni?

Yoona orang pertama yang saya jumpa yang buat cara ni selain saya. hahaha. Kalau dia kena bahan dengan family outing punya cast sebab guna cara ni, saya pun dah banyak kali kena bahan sebab guna cara ni jugak. termasuklah adik saya, seronok membahan. yelah, masa saya belajar cara ni dengan orang tu, adik saya kecik lagi, saya pun baru darjah berapa masa tu. jadi, bila dia dah besar dia belajar dengan orang lain cara yang orang normal lain guna ala cara yang secawan beras=berapa liter air tu. kalau pasal masak, petua/ajaran orang tu pasal sukat air beras ni jela yang satu-satu saya ingat/sempat belajar dengan dia.

Dulu masa saya jalan rumah sepupu sekejap lepas spm, nasi saya masak tak cukup air, lepas tu abang sepupu tanya macam mana saya masak, saya cakap la ukur pakai tangan, lepas tu memang teruk kena kutuk. haha. tapi, sampai sekarang memang saya ukur macam tu. Saya memang tak reti nak ukur macam orang lain buat, yang versi secawan beras = berapa liter air. tapi, ukur pakai tangan pun okay je. jadi je kalau saya buat.

fo1

oh, tapi saya selalu jugak doa masa letak nasi, semoga nasi saya tak keras, dan kalau masak atas api, sekali pernah hangitkan periuk, sampai sekarang saya fobia. tsk. ohh, phail rupanya kat dapur. –____-

8 comments