Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

Paradise Ranch
update kosong | my dear mr. director
secret garden @ seoul garden?
maha suci allah, neomu ippeuh-da...
thats why...
Jaja&Din | Jaja itu adalah pantulan cermin sebahag...
Im a loser TT
2601 | I’m listening to my all time favourite mela...
Keep in mind that i love you
weekend | keep your head down part 2

Click!

> comments
khamsahamnida~ ^^
Written at Friday, March 4, 2011 | back to top

 

hey, strawberries baik untuk sistem pencernaankan?. untuk sistem sayalah. kamu, saya tak tahu. ini dinner semalam. sihat kan?

IMAG1391 IMAG1388

 

strawberries dengan sebijik ebi mayo onigiri, dengan beberapa sushi. yes, dinner yang macam heaven kut. haha. sebenarnya strawberries tu nak bawa balik usm makan dengan housemates, tapinya disebabkan betapa Penang cinta akan planet bumi, hari-hari shopping mall tanpa beg plastik, kena bawak shopping bag sendiri dan saya terlupa tentang itu, maka, decide makan bertiga jela strawberries ni kat food court sebab kalau bawak balik letak dalam beg kuliah saya confirm berkecai sebab bag sangat penuh dengan segala harta, nota, buku, bla bla bla.

ohh ya, kenapa tiba-tiba cerita ni semua? sebenarnya semalam lepas midterm mandarin, straight away pi Queensbay dengan 2 orang cik housemates cari cake untuk besday cik housemate yang seorang tu. birthday cik housemate hari jumaat sebenarnya. this remind me of olden days of tvxq. masa tengok jaejoong, junsu, yoochun, yunho sambut birthday changmin a week++ earlier dekat Bigeast’s fan meeting. Terbayang-bayang wajah terpinga-pinga encik changmin bila music latar berubah jadi music happy birthday sambil bertanya gadis-gadis pentas (err, maksud saya urusetia kat tepi-tepi pentas) hari ni hari jadi siapa. sungguh comel okay muka blur berkerut-kerut pelik tersebut bila orang nyanyi untuk dia, dia kata birthday dia lama lagi. hahaha.

Ohh, balik dunia nyata. harapannya agar party (eh, kamu ingat encik kim jae joong je pandai berparty dengan member-member, cik yeoja chingu dia pun pandai la. ;p)  itu menjadi surprise party yang betul-betul surprise  untuk cik housemate yang hari jadinya hari 4 march ni. so yeah, saengil chukkahamnida cik housemate. semoga yang terbaik semuanya untuk kamu cik orie. chukka-he~

 

err, ini gambar onigiri bukan cake. tapi cik hari jadi tak makan benda-benda jenis ni. ohh, dan terima kasih cik hari jadi untuk party yang hari ni. dua hari yang bestlah, how i miss berborak-borak kosong, talking craps dengan kamu semua, yeahh pillow talk. tapi bukan versi cerita mushy-mushy things la. that’s why kut i still call you all, housemates. haha. Yes, housemates. yang dulu kadang-kadang saya pernah rasa macam annoying kut kongsi-kongsi rumah dengan orang, kita semua mungkin pernah macam gaduh-gaduh ke, masam-masam muka ke, lepas tu baik semula. tapi yang sebenarnya, benda-benda ni yang buat hidup saya colorful kut. saya bukan jenis yang ramai kawan, so yeah, terima kasih untuk bonding itu. :)

3 comments