Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

25 songs,25 days: day 01-A Song From Your Childhoo...
khamsahamnida~ ^^
Paradise Ranch
update kosong | my dear mr. director
secret garden @ seoul garden?
maha suci allah, neomu ippeuh-da...
thats why...
Jaja&Din | Jaja itu adalah pantulan cermin sebahag...
Im a loser TT
2601 | I’m listening to my all time favourite mela...

Click!

> comments
25 Songs 25 Days: Day 02-A Song That Reminds You of Your Most Recent Ex-Boyfriend | 25 Songs 25 Days: Day 03-A Song That Reminds You of One/Both of Your Parents
Written at Sunday, March 6, 2011 | back to top

 

Day 02-A Song That Reminds You of Your Most Recent Ex-Boyfriend.

Bila bercakap pasal boyfriend/namja chingu (namchin) /kareshi atau segala yang berkaitan, saya harus berkata, 없어 (eobs-eo) / dont have/ tak ada. I’m a single yeoja since… 20 years ++ ago? haha. atau mungkin lagi tepat never have. so macam mana nak ada ex kan? people might say, this is a sad story of mine. also, they might think, how come this girl can proudly say that she never experiences love throughout her life? yes, pity me rite? ohh well, saya tak kisah pun. Sebab saya belum teringin pun nak ada boyfriend ohh, kecuali kim jae joong sebab saya dah ada kim jae joong. haha. So, maknanya soalan ni tak valid untuk saya. So tak ada lagu. however, saya akan letak jugak satu lagu yang mungkin akan buat saya teringat moto-kare (ex-boyfriend) kalau saya ada. :)

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ohh seriously, i can’t think even one. sigh. okay lah. later i’ll post it if i got one. so, lets proceed to day 03 teruslah.

******

Day 03-A Song That Reminds You of One/Both of Your Parents.

Lagu ni buat saya selalu ingat ayah. Kenapa? Sebab dulu masa tingkatan dua, saya ada kaset in team yang ada lagu sentuhanmu ni la. lepas tu letak kat kereta tak pun pusing kat rumah time saya buat homework sorang-sorang tengah malam. Lepas tu ayah nak pinjam kaset saya suruh letak dalam kereta, bawak pergi kerja lepas saya duk pusing kaset ni beberapa kali dalam kereta. Tapi, saya tak bagi ayah pinjam sebab masa tu saya nak tidur rumah nenek konon-konon nak dengar kat sana. Sampai sekarang saya menyesal kedekut dengan ayah tak bagi pinjam. sebenarnya bila dah besar ni, banyak benda yang saya menyesal dengan perangai saya bila cerita pasal ayah. Mungkin sebab ayah baik, lembut, tak marah-marah, jadi saya mudah rasa bersalah dan menyesal bila ingat perangai dulu-dulu yang tak matang. oh, lagu sentuhanmu ni pun cerita pasal pengorbanan/kebaikan seorang ayah.

Labels: ,

4 comments