Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

secret garden @ seoul garden?
maha suci allah, neomu ippeuh-da...
thats why...
Jaja&Din | Jaja itu adalah pantulan cermin sebahag...
Im a loser TT
2601 | I’m listening to my all time favourite mela...
Keep in mind that i love you
weekend | keep your head down part 2
Weekend | Keep Your Head Down part 1
baru minggu ke 2 ye. tapi.

Click!

> comments
update kosong | my dear mr. director
Written at Saturday, February 26, 2011 | back to top

Anyeong haseyo, yorobun~

ini budak selekeh time makan kat Seoul Garden yang Cik Ana mak cik Cafe yang vogue bawah blok aku yang buat air two thumbs up kata budak ni adalah “si budak paling comot antara ramai-ramai.”

si budak: ohh, semua orang comel-comel aku ke paling comot sekali. (dalam hati: dengan shawl segala gaya, baju renda-renda comel, aku? slingbag pun malas bawa handbag langsung jauh sekali sebab aku tak ada.)

Cik Ana: memang, cik ana tengok kamu paling comot selekeh sekali. awat pakai lagu tu. pakailah cantik-cantik sikit, bagi nampak shape baru orang tengok. *sambil pusing-pusing tunjuk body dia*

si budak: *tersengih&ketawa* tak apalah Cik Ana. (dalam hati: err, nak pi makan je pun kan?? cuma tempat makan je lain sikit. tujuan sama, makan jugak. haha.)

okay, sekarang si budak ni dah kena flu siap batuk-batuk dari semalam lagi. semua sebab kena hujan punya pasal lah kut. Si budak ni memang pelik. Panas sikit dia sibuk nak bukak payung, tak tahan katanya tapi time hujan malas pulak nak buka main redah konon-konon macho boleh blah. Padan muka sendiri dah sakit tekak. Eh tapi serius memang sakit kepala la kalau kena panas. haha.

awal sangat kut dia tidur lepas habis menjerit-jerit tengok ryeowook dvd con super junior Super Show 2 dekat bilik member dia.biasalah female hormone level si budak ni hanya akan meningkat secara mendadak bila tengok encik kim jae joong and the gang, and extra sorang yang luar league encik Ryeo Wook dan adalah beberapa encik lain lagi versi japanese pulak. Selain dari situasi ni, jangan harap nak tengok si budak ni terjerit-jerit konon-konon comel sebab tak macho langsung okeh. ini la nama dia fan girl. haha. :p Kesian aku rasa roomie si member dia merangkap cik roomie tu kawan si budak tu jugak. sorrylah kamu ya.

dan sekarang, si budak ni nak pergi turun bawah beli nasik dengan air cik Ana. hambek kau, special entry cik Ana dapat hari ni. aku harap ikan keli masak sambal ada. ^^

ehh eh, saya ada nick name baru untuk encik kim jae joong. 김감독님 / 김감독 / Kim Gam-dok nim/ Kim Gam-dok maknanya Director Kim. Im proud of you, Director Kim. Dear Mr.director, can you please ask mr.producer to release a dvd right after the concert? I would like to see your name on the credits roll. gam-dok nim, je-bal? ^^


mr. director in the house. ehh?

source: twitter @mjjeje


2 comments