Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

baru minggu ke 2 ye. tapi.
311210 | 010111
Pet shop kittyopeia ^^
tiup habuk | love letter
If, if…
Entry lari cerita | Pembunuhan apekah?
...
Iyalah… Nanti aku jadi lebih normal.
insomnia
The man who can’t get married, will it able to cat...

Click!

> comments
Weekend | Keep Your Head Down part 1
Written at Saturday, January 8, 2011 | back to top

 

Yo mann! okay hari ni nak cerita pasal changmin dengan yunho, jadi mari kita tiru trade mark lama changmin dalam dvd dia orang. YO MANNN! *high five*

Sebelum tu, mari mereport aktiviti harian. sebenarnya hari ni hari pertama bangun lewat dekat USM semester ni. selalu pagi-pagi buta saya da bangun mandi air sejuk (sebab dekat rumah saya kat jb tu mandi pukul 3 pagi pun langsung tak rasa sejuk) sebab kelas hari-hari start pukul 8. jadi, 7.30 dah kena keluar, kalau nak pergi pusat bahasa, lagila kena awal. Bukan nak merungut pasal sejuk, sebab compare dengan panas, saya lagi suka cuaca sejuk walaupun saya sedikit sensitive dengan cuaca sejuk. Tangan saya sejuk memanjang. 24 jam. baik di lab, lecture hall, cafe bawah blok, mahu pun dibilik. Saya rasa, saya senang sejuk walaupun hanya sekadar tiupan angin. duduk pun atas bukit. angin lagi la best. Tapi saya lagi suka sejuk. Sebab nyaman dan selesa. haha

Jadi pagi-pagi tadi mek na dengan yah pergi ketuk pintu bilik saya kata nak pergi belajar drive. lepas tu sambung tidur semula. dalam pukul sembilan gitu, cik ori dan pulak mengetuk pintu ajak kami, saya dan roomate pergi tengok Pharmacy Idol. Srsly, malas nak bangun. Tapi saya bangun jugak sebab tiba-tiba dalam kepala saya terlintas, “eh, malam tadi aku tertidur sebab tunggu ‘anak beruk’ stream video How Can I-HoMin punya performance dekat Music Bank KBS semlam.” Automatik terus melompat pergi dekat meja study. Woo,fan girl memang macam tu. Lupa terus segala niat I nak berguling-guling atas katil lagi.

Jadi, sebab hari ni weekend jadi saya pun menggedik nak mandi air panas, so pergi la tadah air dari water cooler buat mandi haha. Tapi akhirnya tak pergi jugak saya Pharmacy Idol tu. Then, lepas lunch, tengah duduk-duduk depan laptop dengan buku terbukak tapi tak dibaca tiba-tiba saya dengar lagu I’ll be There-2PM dari laptop roomate saya. Ohh, ini ajaib bagi saya sebab roomate saya langsung tak dengar okeh kpop-kpop ni. Dia rock kapak saja. Saya ingatkan radio sinar yang dia buka tadi, itu lagi saya pelik. wahh majunya radio Malaysia nak bukak I’ll be There, setahu saya yang dia orang sibukkan lagu Nobody-wonder girl tu je. >__<  Rupanya-rupanya itu adalah video budak yang masuk Pharmacy Idol tadi. Wahhh, ingatkan saya je yang tersasar sikit layan benda-benda macam ni.

Okay, balik pada HoMin, Album Keep Your Head Down dia orang saya dah dengar semua lagu-lagunya. Nak dapat download lagu-lagu tu perlu bersusah payah wohh. Buat lab report lagi senang haha. Dia memerlukan kesabaran sebab wifi usm ni tak boleh download benda-benda macam ni. jadi kena guna ‘anak beruk’ tapi connection anak beruk tak berapa elok. asik disconnect je. penat aku. download sikit putus. download sikit, putus. haihhh! nanti bila saya macam malas sikit saya cerita pasal lagu-lagu dalam album baru encik-encik ni ya.

2 comments