Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

311210 | 010111
Pet shop kittyopeia ^^
tiup habuk | love letter
If, if…
Entry lari cerita | Pembunuhan apekah?
...
Iyalah… Nanti aku jadi lebih normal.
insomnia
The man who can’t get married, will it able to cat...
Lee Seon Joon teaching JaeSu XD

Click!

> comments
baru minggu ke 2 ye. tapi.
Written at Wednesday, January 5, 2011 | back to top

 

#np : You only Love-tvxq. eh eh, ini bukan twitter. haha.

Baru je 2nd week, tapi setiap kali balik kelas asik sakit kepala. keluar pagi 7.30 am balik bilik nak dekat 7 pm. kalau ada kelas malam, sambung pulak 8-10. pengsan. setakat ni belum ada untuk saya, tak lama ada la tu. ini gamelan belum start. kalau dah start lebih dari pengsan agaknya. belajar chinese character ni agak stress jugak. bukan. bukan tak best. tapi saya jenis tak boleh tengok or cepat tak puas hati kalau hasil tak berapa nak jadi or cantik. jadi rasa tertekan. cewahh. haha. CNS pulak, ommo, memang sangat banyak yang melampau berat. wahai otak kenapa kamu complicated sangat. forensic rasa nak kunyah-kunyah je 2 keping buku law tu. fufu~ tiba-tiba wonder macam mana senpai boleh survive. tapi, okaylah. hidup kalau tak mencabar or tak pernah susah nanti jadi bosan macam hidup Baek Seung Jo. haha. Lahh pulak. Siapa tu? Ohh dia ex namja chingu saya. orang jepun panggil motokare. Yelah saya tau, virtual motokare. haha.

 

  IMAG1173  IMAG1174

Ini lab tadi buat tablet.

IMAG1172 IMAG1175

jadi sekarang pada saya ada satu plastic paracetamol (tolong simpan). tengah sakit kepala ni rasa nak capai je sebijik. Panadol memang tak ada nih.

 

IMAG1147 IMAG1158 

Ini pulak DVD NEWS punya photobook. Eh eh, saya nampak ‘w’ cassiopeia kat situ. Walau pun ‘w’ senget. haha. Tak sangka kali ni NEWS guna bintang enam bijik dekat cover. sekali saya terus terspot lima bijik macam bentuk ‘w’ senget. Ehh eh, apa cerita cassiopeia pulak. bukan ke hari ni nak bagi maskot seangkatan dan segala yang berkaitan dengan mereka bercuti. Dan orang-orang yang bercamping depan Aparto daddynya Jiji, kamu ni apa hal? hutan Lipur dah pupus eh kat sana sampai bercamping depan umah orang. ke takut nyamuk? Hai, banyak betul masa kamu semua ye. Mari jual sikit pada saya. wuuuu~

Okaylah, saya bagi maskot cuti, tapi kali ni nak cakap pasal adik beradik maskot, Why (Keep Your Head Down) is not as good as Athena. Kut? Pada saya. Dia memang sesuai dengan encik CM yang suka jerit-jerit, Encik YH yang ligat menari, tapi saya kurang suka sebab bising sangat la guitar dia masa starting part. Dengar kata MV best. Saya tak tengok lagi. Tengok caps orang upload je. Terlintas kat kepala, wuwu, encik CM dah besarlah. Dan dua lelaki yang manly bertambah sexy manly. haha. Tapi encik ketua tu, walau pun bersifat kelelakian, tapi hati dia baik dan lembut je. Asyik mengalah. Ohh sungguh fatherly la kamu. Dululah. Sekarang pun masih sama, mungkin. Uhh, sgt anticipate dengan full album itu. Esp lagu tajuk maximum dengan Paradise Ranch OST.

4 comments