Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

If, if…
Entry lari cerita | Pembunuhan apekah?
...
Iyalah… Nanti aku jadi lebih normal.
insomnia
The man who can’t get married, will it able to cat...
Lee Seon Joon teaching JaeSu XD
Recaps skks|bila giliran encik twitter monster pul...
Harry Potter VS Sungkunkwan Scandal
jalan-jalan yang tak berapa nak menjadi

Click!

> comments
tiup habuk | love letter
Written at Tuesday, December 28, 2010 | back to top

Salam. Hello.

Lama sangat tak bukak blog dan bukak blog orang lain dan komen blog orang lain. long story short, seminggu lebih masa hujung cuti family aku balik kampung, jalan-jalan, pergi rumah mak sedara, pergi cameron, so dekat kampung dan tempat-tempat tu semua konfem tak ada internet kan. lepas puas berjalan-jalan, sampai rumah sendiri sibuk packing barang sebab besoknya nak bertolak balik usm. So, memang tak adala bukak blog sendiri, blog orang. Pastu sampai usm sibuk pi kenduri room mate aku punya abang dengan ehsan Ilham ‘sekeluarga’ menumpangkan kereta. kekeke

Sekarang dekat uni kelas dah start, selasa, rabu, khamis kelas start pukul 8. isnin, khamis habis pukul7 sebab ko-k. selasa, rabu kelas bahasa cina habis pukul 6. tengah-tengah memang tak ada kosong kecuali 1-2. Haha. okay la. senior 4th year kelas sampai malam kul10 hari-hari. time lab jela kalau nak kosng pun. (in case time tu kalau tak ada lab) khamis, pagi petang lab. bayangkan time turn aku ada lab pagi petang, pengsan. haha. Oh, sedikit sedih sebenarnya. Aku nak daftar Japanese I tapi jadual clash. down sehari aku masa sibuk daftar subjek hari tu.

Malas nak cakap banyak. cuma nak bagi blog ni tak ada la berhabuk biar la tak ramai orang nak baca pun, aku yang sakit mata tengok tak berhapdet. So, this is a goodbye. ceh! macam nak pergi mana je. Macam nak tinggal terus je blog ni. Hahah.

IMAG0884  IMAG0881

IMAG0860  IMAG0891

Oh ya. 26/12 hari tu 7th anniversary TVXQ. So, ini aku copy paste je apa yang aku tulis kat blog aku yang lain. (banyaknya blog. update tak. blog tu aku tulis fanfic sebenarnya. tak ada la fanfic sangat. lebih pada cerita online sebenarnya.)


Dear All-YunJaeSuChunMin,

Happy 7th anniversary to TVXQ. Whenever I say TVXQ, it means five. Forever. I may not a dedicated fan who will spend her day and night trending your name on twitter, being admin of fan-base accounts, take part in forum discussion or buying all of your albums, singles and merchandises, because I'm merely a little girl who has nothing. Neither time nor money. The only thing that I can promise is, no matter who you are, JYJ or HoMin, my bias or not, and no matter where I stand, who I'll be, I'll listen to you forever. Can I say, my music is my life..? lol. and believe me, you're my melody. Melody is a part of music, ain't it? And yeah, what else (money is not counted here, love too. yes bcoz we know everyone loves money and people need love) could bring happiness to a singer or musician except knowing the fact that there is someone in this world appreciates his pieces?^^


And yeah, the same goes with NEWS too. Your Never Ending Wonderful Story will never fade, at least from my memories. :)


To myself, readers, TVXQ, NEWS, and anyone who happen to stumble across this blog, No matter where you stand, or how hard it can be, always believe, tomorrow will definitely comes. Brings hope. God always with us. Kanarazu asuwa kuru kara.


With love,

Me ^^

-261210-

Close up of the couple -cough cough- xD<br />-Domi

credit pic: Changminfactstumblr

credit pic: allkpop

And ohh, by the way, both JYJ and HoMin (sory, i’m not used to call them ‘tvxq’ sebab janggal je sebut. tvxq 5 bukan 2.) akan buat comeback on Jan 2011. Sebenarnya JYJ tu tak ada la comback sangat sebab dia orang memang dah release album debut, concert semua. Tapi, dia orang kan macam kena banned dekat stesen tv, radio korea, tapi Jan nanti akan buat appearance dekat SBS dengan release korean album. Kira macam comeback jugak la kan? sebab dah lama tak keluar tv. haha. So, kiranya, lima-lima orang akan muncul pada Jan nanti. So, kiranya tak ada la satu muncul, satu lagi senyap. lima-lima muncul. cuma orang yang rajin beli album mesti rasa nak pengsan. haha.

Okay lah. macam dah tak ada motif. real goodbye. bye bye!

2 comments