Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

study dekat sini best lah.
sila abaikan part 2
sila abaikan part 1.
나 어쩌지?
Gamelan | Sweet Potato Couple
Marry me!
privacy
randomly random
The biggest enemy,
congrats!

Click!

> comments
twitter twitter twitter
Written at Saturday, November 6, 2010 | back to top

Omo! lelaki ini dengan isteri beliau baru saje buat twitter account and dia baca semua fans mention. dia mungkin cuma tak follow fans dia macam Maher Zain tapi tapi at least hiro dengan Ayaka ni reply or retweet fans punya mention. Well, siapa yang bernasib baiklah kan. Mesti la yang tweet kat dia dalam masa seminit berpuluh orang. Eh, serious aku tak tipu. dia baru buat semalam kut. Then aku try tweet sekali then check dia punya @hiro_mizushima senang cerita dia punya mention lah kan guna twtkr. (terima kasih pada cik Fay kerana ajar cara menstalk mjjeje punya mention. hahaha) Bila check je terus, oh mak engkau! aiya! omomomomomo! *die. throw flowers atas kubur sendiri* gila sesak dia punya mention semua orang pun nak hantar memang non stop kalau dia guna iphone ke blackberry ke lepas tu active kan alert untuk twitter confirm seminggu buat terus tutup sebab tak tahan 24 jam notification masuk. Sebab tu la aku kata siapa yang bernasib baik dapatlah reply dia. haha. Aku? aku cari aku punya tweet dekat dia punya mention pun tak jumpa, hilang ditelan arus orang ramai, lagi pulak nak dapat dia punya reply. hahaha. kena spam dia punya timeline banyak-banyak ni.

Tapi tapi kawan aku kat twitter dapat dia punya reply. kawan aku say sorry sebab guna nama dia ‘mizushima’ as username.Hiro reply kata “No problem at all. Must tell you, we love your country very much!” oh, kawan aku ni dari indonesia. Urgghh sepatutunya dulu dulu aku sign up twitter guna nama mizushima_nurul ke, mizushimahirowifey ke (oh yang ini nanti Ayaka yang reply) atau mizushima apa apa lah, ini tak guna nama kartun. haha. well, aku sayang nama tu been used sejak sekolah lagi as my alias. haha. Sekarang ni suami isteri ni tengah ketagih dengan twitter. penuh aku punya timeline dengan dia orang punya tweet. haha. kalau hiro punya ada dia tulis english, so boleh la aku baca tru phone tp kalau Ayaka punya kena bukak twtkr oh bahaya nanti kalau aku bukak melekat kat situ sampai ke sudah. habis buku aku ke mana.

Okay la. nak makan. bye bye.

*******************

sekarang ni rasa seronok panggil jaejoong encik mjjeje or mjjeje oppa. haha

4 comments