Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

Pengsan
padan muka part 2
padan muka
twitter twitter twitter
study dekat sini best lah.
sila abaikan part 2
sila abaikan part 1.
나 어쩌지?
Gamelan | Sweet Potato Couple
Marry me!

Click!

> comments
random.
Written at Wednesday, November 10, 2010 | back to top

안녕하세요 (Anyong-haseyo!)

Hey baru lepas makan donat panas panas best oh oh oh oh oh oh oh oppa reul sarang hae. haha. Sangat lama dah tak makan donat last time kat balik pulau kut. Kalau dulu hari hari aku sarapan donat sebijik karipap sebijik. hmm, 3 paper dah lepas tinggal 4 lagi. Oh esok 1111 birthday tegoshi. Jagi-ya, otanjoubi omedeto~! joahe. haha biarlah separuh korea separuh jepun.

Haha okaylah tak ada apa cuma saje nak random dekat sini. oh ya, sepetang telah dihabiskan membaca spoiler cerita Mary stayed out all night. haha. Baru main dua episode. Cerita yang aku tunggu. So balik nanti definitely akan di download. So far from spoiler ceritanya hilarious and ridiculous. Super duper crazy as crazy as it can be. but it is refreshing. Some part might be cliche, contohnya macam “don’t fall for me.” and “I don’t see you as a man.” tapi akhirnya kita boleh jangka mesti dua orang tu akan jatuh cinta, but who cares. and aku memang nak dia orang jatuh cinta pun. haha. Tapi cerita ni macam unik sikit kut sebab kau tak pernah tengok cerita yang perempuan kawin dengan dua orang lelaki berbeza dalam masa yang sama untuk tempoh yang sama lepas tu siap bahagi masa sorang dapat 9-5 dengan saturday sorang lagi dapat 5-10 dengan sunday kan? dan kedua-dua mereka tahu. (atau mungkin sorang husband je yang tau. tengoklah nanti episode 3)

Suka la unnie dalam ni. Okay Moon Geun Young. one of my favourite. Lain lah dengan dalam Cinderella step sister. Tapi, dua-dua pun best. cold-emotionless-rough-straight-foward-brilliant-young lady dengan unbelievable random-cute-drama freak-messed up-innocent-girl, dua dua pun dia portrays dengan baik. Setakat aku baca spoiler sampai episode dua la. Yes, she is a good actress. Semoga akan berterusan keseronokan drama ni. haha. Oh dia punya hero, tae-kyung shii dalam You’re beautiful. Tak berapa suka Jang Geun-Suk dalam You’re beautiful tapi suka la watak dia dalam cerita Mary ni. Dengan sorang lagi apa ntah nama pelakon tu tapi yang jadi sunki oppa, ikemen-hot-cool-penjual waffle dalam Coffee Prince yang semua perempuan budak budak sekolah suka kat dia tapi muka selalu sarcastic tak ada perasaan.

Terrible husband material: A drinker, playboy, musician, good-looking, lazy, has a bad personality.

How I can divorce someone I never even married?

hmm, semenjak tak dapat sumber hiburan kat sini seperti kebolehan mendownload drama, youtube, stream website kat sini aku jadi pengunjung setia website spoiler drama. Ada community sharing pun tak working untuk aku. sehari je boleh stream. pastu dah tak dapat dah. haha. pathetic sungguh kehidupan aku kan. Kalau Pathetique yang Beethoven composed tu tak apa lah. Sedap.

Okaylah itu je. An-nyeong.

2 comments