Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

Acute Ryeonal Syndrome
random.
Pengsan
padan muka part 2
padan muka
twitter twitter twitter
study dekat sini best lah.
sila abaikan part 2
sila abaikan part 1.
나 어쩌지?

Click!

> comments
oha~! RRB
Written at Saturday, November 13, 2010 | back to top

Oha~!

Okay tangan gatal nak taip entry. Eh baru aku perasan bila aku baca balik entry entry aku dengan tweet tweet aku, bahasa melayu aku skema lah. oh aku suka sebut perkataan sangat, dan, and adalah. Contohnya macam:

bla bla bla…..sebab itu adalah duit saki baki hujung sem……bla bla bla

aku tak rasala macam skema kan masa cakap ke tulis. Tapi kan remaja remaja suka cakap kewww, korunkkk entah apa lagi ejaaan fancy pelik pelik. Kalau aku terjumpa ejaan ejaan macam tu jangan harap aku baca sebab seriously benda tu annoyed me. Eh tiba tiba komen pasal tulisan ejaan apesal? Okaylah kalau ada orang yang suka buat macam tu terbaca ni, anggap ajelah aku ni outdated okay sebab apala bahasa remaja pun tak faham. Okay aku remaja yang innocent duduk dalam rumah hadap drama korea drama jepun variety show, tolong ibu, hadap website yang translate majalah ke interview, tolong ibu lagi, tengok cartoon belasah belasah dengan adik, main dengan adik, makan tido, bla bla bla hadap drama lagi, lepak dekat twitter, bla bla bla, hari hari macam tu kalau time cuti. oh sangan kesian kan life aku. Dalam rumah je. Jadi jangan salahkan aku kalau aku tak reti bahasa fancy fancy ni sebab ibu ayah aku tak cakap fancy fancy. Jadi biasala benda yang sukar difahami kan memang annoying. Jadi, tak salahkan kalau aku rasa tulisan macam tu annoyed me. haha.

Okaylah aku macam dah merapu ke mana hala entah. Oh sebenarnya tujuan asal cuma nak cakap, entry sebelum ni aku baru perasan aku tulis nama subject aku untuk paper selasa ni salah. Sebanarnya adalah Renal, Respiratory, and Blood System and Therapy. Hadoii. Apa dah nak exam nama subject pun boleh salah. –_______-

Jya, Nurul deshita.

*******

Tapi yang ini serius ada orang yang aku rasa macam sangatlah annoying sekarang. Annoyingly annoying. na. ga!

eh apa ini? oh dia pun annoying jugak cuba kau fikir, time jawab pharmaceutical marketing ada ke terewind lagu dia *pengsan* Paper lain tak lah sebab tak sempat nak berfikir apa sebab tak cukup masa.

okay ini lebih berpendidikan. Oh yang tadi pasal tulisan rimas yang orang panggil rempit aku tak benci cuma rasa benda tu annoying.

0 comments