Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

Empty
People do change eh,
Marry Stayed Out All Night episode 4
Marry Stayed Out All night episode 3
Wae Wae…? ottokajo,? T____T
oha~! RRB
Acute Ryeonal Syndrome
random.
Pengsan
padan muka part 2

Click!

> comments
jalan-jalan yang tak berapa nak menjadi
Written at Monday, November 29, 2010 | back to top

Anyeong~haseyo~!

Salam.

Wah hari ni first time sepanjang cuti tak menghadap lappy waktu siang. Whole day keluar dengan family pergi Pontian. Semalam ayah tiba-tiba balik kerja ajak pergi kukup. Masa ibu cakap, aku macam “huh? ayah?” sambil berkerut pelik. ibu balas “pelik je kan ayah ajak pergi jalan.” sebab kebelakangan ni ayah selalu busy kat tempat kerja. memang jarang la keluar jalan-jalan satu family sebab selalunya weekend pun ayah kerja. Tak tau kenapa banyak-banyak tempat mesti Kukup. Kononnya nak tengok laut. Padahal kalau pergi Tanjung balau ke, Batu Layar ke, laut jugak. Tiba-tiba bila sampai so-called kukup, omg macam tak ada apa-apa macam tempat tinggalan sejarah yang dah tinggal sejarah. Penduduk tu adalah. tapi, entahlah. Nak explain pun tak tau. Ayah kata, “eh dulu ayah pergi ada banyak kedai-kedai orang jual jam, boleh pancing, boleh naik bot.” Dan aku, “hmm, mungkin masa ayah pergi tu 25 tahun dulu, lima tahun sebelum kita lahir.” haha. Lawak je. sudahnya, sebenarnya hari ni bukan lah pergi makan restoran tepi laut atau berkelah atau apa seperti yang dihajati, tapi cuma bersiar-siar di dalam kereta sambil menikmati pemandangan jalan raya dari pagi sampai ke petang. Kalau dalam cerita Korea dia orang panggil pergi drive. Kahkah. Makan pun kat restoran mamak yang tak sedap langsung. Serious aku si kuat makan yang makan apa saja pun tak sampai separuh aku makan nasi goreng cina dia, orang lain memang disarankan tak payah makan lah.

IMAG0589 IMAG0587

playful kiss

Ohh bila pulak encik yang ini nak bawak aku pergi drive dating. haha

*******

Eh, semalam dengan hari ni twitter aku flooded dengan #JYJinSeoul. Hmm, a little bit touched by mjjeje’s tweets pun iya jugak. his long apologies tweet made me smile. such a nice guy. oh, forgot. he is mjjeje after all. A caring guy who can make people smile. At least he ask fans to wear a proper cloths for winter, worried if they catch cold.

ohh suka tengok Junsu punya flash mob. Bergaya seperti cikgu check homework students. The most anticipated performance at least for me. haha. Junsu-yah, you are soooo exited since the day you guys assigned this homework to fans. haha. Lovely Junsu. Ahh~ of course Jae is lovely too. who can resist him. at least that what a fan would say. but what the… with his outfit? omg its not cool okay. –____-"

Eh dalama sangat aku fikir satu benda ni. Dance motion untuk lagu empty ni yang part tangan ke kiri kanan tu time “Why can’t you let it go let it go” aku rasa aku pernah nampak benda ni. Hands motion tu sama dengan hands motion orang menari dalam game night club city ke apa benda namanya tak ingat. Alah game dalam facebook. Ke aku yang salah ingat. Kalau sama choreographer dia ni memang kaki facebook ke?kekeke. tapi aku suka sangat lagu ni dengan dancenya skali. can’t take my eyes off Jae. LOL

p.s to cik stylish: suka la outfit dia orang all black macam ni. kemeja, slack dengan tie. dengan accessories sikit-sikit. cukup. tak payah pakai pelik pelik macam outfit jae dalam flash mob kat atas. outfit tu okay sebenarnya, cuma no more superman’s cape look alike okay. kalau dia memang costume macam JE boys punya concert costume lain cerita. tapi, ini macam kain sehelai pin kat kemaja. what the? –___-

Okaylah. aku rasa aku nak tido awal hari ni. Walau pun sekadar duduk dalam kereta, penat jugak woh. Nak tengok satu episode Sungkunkwan Scandal then tido. Ahh~ Yoochun’s acting skills has improved excessively eh. I mean if we compare it from the days they all played in Vacation, Dating on Earth etc etc Yoochun shows surprisingly good acting skills in SKKS. chukkha he~

Labels:

2 comments