Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

  Apesal ntah sekarang aku bencitaksukamenyampah ...
A letter without meaning-Naiyo no Nai Tegami
saje saje
,,,
I’m…
Ramadhan
Air yang jual dekat bazar tu tak masak ke?
Anak angkat.
life sekarang.
MISERABLE

Click!

> comments
Onee-san
Written at Saturday, September 25, 2010 | back to top

Dear Future Nurul,

Kalau ada kakak memang seronok kan? Orang selalu ingat aku bongsu in stead of sulung. I’m always dreaming untuk ada kakak dari dulu. Kakak yang aku boleh look up, yang boleh aku dengar kata dia, yang boleh bagi aku rasa selamat and always rasa selamat bila aku berdiri sebelah dia. She is definitely not a friend but someone beyond than friends. Maknanya, kawan kan selalu sebaya, kalau tak sebaya pun tahap kematangan selalu sama, and always do things together. Kalau kakak tak semestinya do things together, berfikir cara yang sama, tapi still boleh buat aku selesa. yes, WARMNESS. Itu yang aku cari. Entah la, aku pun tak tau nak describe, and semalam perasaan ni datang. Perasaan :oh aku suka buat kerja dengan dia sebab aku rasa dia macam kakak yang boleh buat aku rasa selamat, yakin, selesa, bila dengan dia and kagum dekat dia tanpa perlu dia suruh aku rasa kagum or showing yang dia ada sesuatu yang perlu aku kagumi. YESS, I like the way she approach and guide me. Yeah, she is warm. Aku suka the warmness inside her yang buat aku selesa.  Tapi aku tak tau nama dia. Okay, Never mind, forget it. Aku pun mungkin bukan kakak yang macam tu untuk adik-adik aku.

Lagi, wedding impian aku? entah. Tepi pantai tak ada orang sunyi and nyaman kut? Tak serabut dengan ramai orang bunyi bising pening kepala. Oh kenapa sejak kebelakangan ni aku makin tak suka tempat ramai? Yes, dari dulu memang macam ni, tapi sekarang makin teruk. Tempat ramai-ramai makin buat aku sakit kepala. Serious, HEADACHE!

Tiba-tiba cakap pasal wedding sebab facebook. Selalunya Kadang-kadang ada video-video yang dipost nie ada yang annoyed jugak. Mungkin ni orang rasa kalau aku post video lagu jepun.

Regards,

19 y/o Nurul

0 comments