Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

Award from Kak Nuha^^
Another randomness ^^
Randomness again^^
......
KFC
Saturday Night!
perancangan harijadi terhebat saya xD
Benda ni dikira macam tag jugak ke?
Sunao ni Narenakute~Hard to say I love you
Monday is a gloomy day =(

Click!

> comments
Esok ada date,,xD
Written at Sunday, July 4, 2010 | back to top


Bila semua orang dah balik hostel semula mula la saya rasa sunyi sangat pulak. Semalam beriya rasa annoyed and nak cakap hey budak-budak semua, sila balik hostel semula. bhahaha,, memang kakak versi bawang putih. Yelah, semalam ibu tak ada and rumah was like bersepah dengan teddy bear kat depan tv, laundry tak berlipat lagi, yang dekat ampai belum kutip, masak pun belum siap lagi, then boleh pulak makcik dua orang tu nak bertekak pasal hal dekat hostel sambung bawak balik rumah. Mula-mula saya rasa macam kelakar sebab da lama kan tak gurau-gurau manja main gaduh-gaduh sejak masing-masing dah besar ni. Then, lama-lama rasa macam wey korang ni bising la ibu tak ada duduk diam2 tak boleh ke? Tapi tak pasal-pasal dua-dua jerit kat saya balik DIAMLAH! Woohoo! dengan saya pulak jadi mangsa. Ceh ceh. Tadi budak berdua tu bukan main baik bergelak-gelak facebooking, lepak-lepak-ing, lepas tu tiba-tiba gaduh tak pasal- pasal saya pulak yang kena. hampehh! Then bila ibu balik muka masing-masing masam, saya pulak kena siasat apasal masing-masing muka macam tu. Ntah apa-apa aje. Kata ibu amboi, bawak yang kecik tinggal yang besar, yang besar pulak nak berperang. Saya gelak jela. Rebut boyfriend la tuh jawab saya malas. bhahaha,,

Tiba-tiba teringat masak kecik-kecik dulu memang hari-hari bergaduh kami semua. Ada je benda nak rebut. Lepas tu baik semula. Memang kelakar lah. Sekarang ni saya tengok adik-adik saya yang tadika and yang kecik-kecik lagi tu je la main belasah-belasah rebut itu ini. Lepas tu saya la pulak jadi mangsa. Jadi tukang pujuk. Suruh siapa yang kalah tu diam. Lepas tu bila dah pujuk yang kalah, yang menang tak puas hati terus nak revenge, saya pulak kena tibai. Sabar jelah. Dah macam cikgu kindergarten dah gayanya. Tapi seronok sebenarnya. Saya suka sebab meriah. bhahaha. xD

Okaylah need to take shower and sleep early since esok saya ada date dgn Appy dekat Jusco Tebrau. Actually the date should be today. (haha. geli je guna date. okaylah pertemuan. :p) Okay semula. The pertemuan should be today actually but I'm the one who messed up everything because I woke up late this morning. Semua world cup punya pasal! Ceh ceh! Salah kan world cup pulak! Lepas subuh terus landing balik atas katil bangun-bangun whoaa! 10.30! And Appy dah message saya sejam yang lalu tanya jadi tak nak keluar, kalau tak dia nak keluar dengan her mum. Saya pun, tak apalah Appy, esok jelah. Kau keluar dengan mak kau la hari ni eh,,? huhu ^^. Teruk betul! sila jangan tiru perangai huduh kakak ye adik-adik. -_-''


Gambar tak ada motif. haha,,


0 comments