Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

Mr. Soulmate :: Part 1
laporan dating. eheh
Everytime we touch
Esok ada date,,xD
Award from Kak Nuha^^
Another randomness ^^
Randomness again^^
......
KFC
Saturday Night!

Click!

> comments
edisi world cup::Kalahnya Germany maka kembali normallah hidup aku.
Written at Thursday, July 8, 2010 | back to top

Dengan kalahnya Germany malam tadi maka tamat la episode-episode hidup aku sebagai seorang penonton world cup.
Aku tak adalah tengok semua match.
Aku tengok yang mana aku suka je.
And yang playernya hampir semua aku kenal pun cuma Germany dengan England.
Tapi kali ni aku tak sokong England. Haha.
Penyokong sejati Germany nih.
disebabkan semua team yang aku sokong dah kalah,
maka babai lah world cup.
Bagus jugak Germany kalah,
tak adalah aku perlu bersusah payah nak pikir kat mana harus aku tengok final kat kolej nanti. HAHA.
Dan baru terperasan yang match Uruguay-Germany nanti aku atas bus,
maka match malam tadi sungguh-sungguh match terakhir aku tengok.
Lain kali lah yek Germany.
Tak pelah Encik Mueller, Encik Ozil dan Encik-encik yang lain.
engkau orang muda lagi,
masuk 2016 pulak ye? Baik tak aku dari 2006 aku sokong team korang.
tapi masa tu korang kecik lagi, err tua setahun je dari aku kan Mueller?
Klose, Lahm walaupun korang dah tua, semoga korang main lagi nanti.
kalau tak main boleh tolong tengok. haha.
Siapa suruh main kurang best malam tadi.
Asik Spain je bawak bola.
Memang dia orang deserve la nak menang.
Sampai tertido aku kat minit ke 55.
dah aku bosan asik nampak spain je try shoot. korang tak pun.
Bangun-bangun tengok spain dah goal,
pulak tu tinggal dua tiga minit je lagi.
Memang tau lah korang kalah dengan penuh kecewa sambung tido balik.

kau boleh bagi goal jumpa dengan Uruguay nanti ye Mueller.

Final nanti tengoklah kalau aku rajin nak tengok online.
Lagipun, Spain dengan Netherlands bukan team aku.
Kurang suka perasaan menonton bola tanpa menyokong mana-mana team.
Buat aku blur tak tau nak jerit kat mana.
HAHA.
Eh, aku tengok bola sopan tau tak da jerit-jerit.
Tapi aku rasa spain kut menang.
Dia orang main macam best.
Haha, main predict-predict ni,



Teringat aku kat octopus ni.
memang terer ah kau sotong.
Nasib baik kau tak kena masak sambal.



0 comments