Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

sangat yang sangat
Nak Balik!
Sakura Girl~
Award-Beautiful Blogger
Forever
Code Blue 2: The End
RM50 terakhir season ini
WHY?
Lazy
Mendokusai!

Click!

> comments
Entry 5 minit
Written at Friday, April 9, 2010 | back to top

Konbawa.
Nurul desu.

Entry ini tiada tujuan. Sakit perut lepas berjalan beberapa kilometer lepas minum air tebu dengan banyak. Perut penuh air tebu berkocak kocak sebab berjalan terus buat sistem penghadaman jadi sakit. Balik berpeluh peluh boleh tadah jadi semangkuk then boleh bagi puteri gunung ledang. semangkuk peluh anak dara lebih hebat dari tujuh dulang air mata anak dara kan? haha. Selekeh!

Lagi minggu depan nak exam jadi sedang dalam fasa tension semua benda nak baca sampai rasa macam nak hantuk kepala kat dinding. haha. Yeah! semoga saya mendapat miracle. masa itu urusan tuhan. Berusaha. berusaha. masih ada seminggu lagi. bukan tinggal seminggu lagi. positif. positif.

Lagi, kelmarin hari jadi ibu. Selamat hari jadi ibu! Ayah bagi apa? Pergi dating kat mana? haha. Anak yang sangat penyibuk. Masa pagi hari jadi ibu, ibu telefon dalam pukul lapan, tapi anak dara beliau masih sibuk berguling malas nak bangun apa lagi nak jawab phone. Room mate dia yang tolong angkat sekali tengok ibu yang call. Ingat ibu nak promote hari jadi, sekali je ibu nak bagi tau subuh tadi ada gempa bumi dasar laut dekat dengan sumatera, penduduk sekitar pantai pulau pinang, kedah di suruh berhati hati kalau kalau nak jadi tsunami. Terharu woh! Ibu call semata mata nak pesan suruh saya jangan merayau rayau kat pantai ke mana mana. Bahaya. tapi anak dia bersangka buruk konon konon ibu nak promote hari jadi beliau. Dia tak sebut pun pasal hari jadi dia. Haha. Sayang ibu. Jadi saya mungkin anak pertama yang wish. Lupa nak tanya hari tu. Selalunya saya antara yang lambat wish sebab adik adik saya subuh subuh dah call rumah.

Lagi, hari ni birthday Yamapi. Otanjoubi omedeto Yamashita san. Lepas ni dia boleh cakap "Yamashita Tomohisa. Ni juu gosai desu! Jibun wo shinjiru type desu!" Tapi malangnya hari jadi beliau jatuh pada tarikh nak dekat exam jadi tak boleh nak menemani beliau meraikan hari jadinya. haha. nak muntah.

Sebab nak exam segala hobi pelik dan tidak pelik harus ditinggalkan. Bye bye NEWS. Bye Tegoshi. Bye Yamapi. Bye Shinge. Bye Kei chan. Bye Massu. Bye Ryo chan. Bye bye semua. Lepas exam jumpa lagi. haha. Kecuali kalau saya dah sampai tahap alergi tak ambil supplement sampai boleh gatal gatal badan boleh lah bukak fan page Yamapi dekat facebook baca translation Nikki beliau barang dua tiga minit. Nasib baik sekarang dah tak gila bukak ladang kat facebook. Kalau tak satu lagi masalah. wahaha.

Kyou mo Ichinichi ganbarimasu!
Ijou, Nurul deshita.

trans:
Yamashita Tomohisa. Ni juu gosai desu! Jibun wo shinjiru type desu!
i'm Yamashita Tomohisa. 25 years old. I'm the type who believe in myself.

0 comments