Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

Sunao ni Narenakute~Hard to say I love you
Monday is a gloomy day =(
...
Oh oh ohh heaven!
sementara tunggu turn mari menjawab tag
Kenapa aku berdebar debar ni?
Entry 5 minit
sangat yang sangat
Nak Balik!
Sakura Girl~

Click!

> comments
Benda ni dikira macam tag jugak ke?
Written at Friday, April 30, 2010 | back to top


Mood: Tired.

Now playing: L’Arc~en~Ciel – Killing me.

Salam alayik.

Nurul Shariff desu.

Baru balik berjalan jalan dari pagi sampai ke malam. Dari Arboretum Botanical Garden sampai ke BBQ Pulau Betong. Balik tak tau perut kenyang ke perut masuk angin sebab makan lambat. Yang penting perut penuh. Habis rosak diet Koda Kumi aku. Haha. Beriya time exam dinner pukul 5.30 petang sebab tamau makan lepas pukul enam. Sekali lepas exam semalam sampai pukul 2 pagi aku masih makan sushi, karipap segala. Hari ni menyambung BBQ pulak. Haha. Okay sila jangan salah faham yang bukan bukan. Makan banyak banyak time exam tak elok untuk otak.

Sangat penat dan nak tidur sekarang jugak. Sekali jalan jalan blog orang jumpa Mr. Reffizan suruh aku buat benda ni. Tekan tekan huruf dekat toolbar search. Tengok website apa paling glamour dekat browser aku.

Mari buat!

A – No result.

B - www.bharian.com.my/

C - No result.

D - http://www.dramacrazy.net/ - Kalau tak sabar tunggu srt/ass file keluar, aku tengok kat sini dulu. :)

E - http://enovel-link.blogspot.com/

F - Facebook

G - google.com.my

H - No result.

I - internet-live-radio.blogspot.com/

J - http://japanesemusicdream.wordpress.com/

K - http://www.kawaii-joyuu.com/

L - No result.

M -http://milkteazoo.wordpress.com/

N - newshfan - tempat aku download DVD concert dan segala apa variety show juga drama.

O - http://www.onemanga.com/

P - No result.

Q - No result.

R- No result.

S - Spilledmilk - Antara tempat aku baca Mags trans, News fandom, jweb trans. :)

T - twitter.com/

U - http://www.utusan.com.my/

V- No result.

W - No result.

X - No result.

Y - yahoo.com.my/

Z- zetychan.blogspot.com/

Haha. tak ada satu pun yang ada kena mengena dengan academic. Contohnya seperti medline, MIMS dan segala yang berkenaan walaupun aku selalu bukak website website tersebut. Maknanya website yang berunsur keduniaan dan bersukaria lebih kerap dibuka lalu menjuarai carta. Tapi academic pun keduniaan jugak. haha.

Okay la. Aku nak tidur. Ngantuk. Penat.

Esok nak merayau cari cd and mother's day present. Tak tau nak beli album kompilasi L'Arc~en~Ciel yang latest ke mini album Tegomass ynag baru release 21/04/10 . Padahal dua dua aku dah download secara halal. Saja gatal nak mengabis duit. Itu pun kalau ada. Yang penting dua dua kalau ayah aku dengar mesti dia geleng kepala ntah apa anak dia dengar. Lagi lagi L'Arc~en`Ciel. Patut belajar pun pening pening. Hari hari dengar benda ntah bukan bukan. Haha. Okay tukar rancangan. Beli cd bagaimana mahu mejadi pelajar cemerlang atau bagaimana mahu menjadi jutawan atau ciri ciri ahli farmasi yang hebat atau ciri ciri gadis solehah yang menjadi idaman lelaki soleh. Tu dia. Cemerlang gemilang terbilang aku semester depan. haha. :)

Hadiah mother's day tak tau nak beli apa. Besok la fikir.

Ni gambar buat iklan. ^^





gaya tangan tu aku penah nampak dekat satu tempat lain


tempat ni ke? biarla shaking gelap pun aku nak letak jugak

iklan perlu di tutup dengan wajah rock freak-die hard fan Hyde-san- kaki bola-peminat barcelona- si encik self-centered with no evil intention supaya aku boleh terus tidur dengan nyenyak sekarang.

haha.

Okay babai.

0 comments