Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

Code Blue 2: The End
RM50 terakhir season ini
WHY?
Lazy
Mendokusai!
Entry rojak.
Smile Maker
NewS
P.E.N.A.T
Otanjoubi omedetou dear Pai...

Click!

> comments
Forever
Written at Monday, March 29, 2010 | back to top

Mood: Normal
Listen to: Forever-News

Kali ni aku nak cerita pasal lagu yang aku tengah dengar sekarang. Lagu Forever-News dalam album Color release Nov 2008. Mula-mula dengar lagu ni tak ada la nak suka sangat. Boleh la nak kata lagu ni bukan my type. Sekali dengar macam lagu lagu cinta yang tipikal. Dengar pun sebab suka part Yamapi rap dengan starting Tegoshi. Hey aku tau ini bias. Aku tak suka lagu rap, tapi aku suka Yamapi dengan Sho (arashi) rap. Lagu rap english? Heh. aku tak dengar kut. =D.

Tapi lagu Forever ni bila dengar banyak kali,18 kali,28 kali, kalau macam aku 88 kali infiniti, lama lama jadi suka pulak. Boleh la nak kata lagu ni agak romantik. Bukan. Memang romantik. Dan sweet. Dan aku sangat suka. Yup. Aku suka benda romantik sweet. Tapi kalau melampau lampau sampai rimas jadi too much to kill pulak.

Basically, lagu ni cerita pasal, cinta seorang lelaki yang boleh la dikatakan sejati dekat girl dia, then dalam lagu ni dia mencurahkan sepenuhnya perasaan sayang dan cinta dia pada girl tersebut dan betapa gadis itu sangat precious untuk dia. Dan perasaan cinta dia tak berubah. Forever. For a lifetime. Dia yakin kalau dia bersama girl tu, tak kisah la dalam keadaan apa pun, selagi mereka berdua bersama dia bahagia.

Duduk sama sama recall memory dulu dulu, doing everything together, those things really sweet, right? haha. kelakar. But hey! betul la. Esok esok bila dah jadi nenek kan macam sweet bila duduk sama sama bercerita pasal kisah dulu, maza zaman gaduh gaduh siapa kena ambil anak dekat sekolah, zaman merajuk merajuk sebab isteri selalu bawa balik lauk kantin tempat kerja je tak sempat nak masak. Haha. Sweet kan bila ingat balik. comel je. Haha.

Ok. sorry kalau contoh bengong lagi pelik. Aku tak tau nak describe dengan words benda benda perasaan macam ni. Karang nanti lama lama nak muntah pulak. haha. Sungguh.

Then, aku suka Tegoshi punya starting part. The way dia bawa lagu ni, expresi yang dia letakkan macam wow bersungguh sungguh dia nak bagi tau girl tu yang girl tu adalah the only one and forever untuk dia. Yang ini aku tengok dalam winter diamond concert punya DVD. dekat disk 2. Yeah. Aku rasa aku mula start suka lagu ni pun lepas tengok diamond dvd. Suara Tegoshi memang always sweet and best. Antara suara terbaik pada telinga aku.

Nanti aku nak paksa suami aku hapal lagu ni hari hari nyanyi kat aku dengan expresi bersungguh macam Tegoshi. Haha. nak muntah. tapi aku nak jugak. haha.


Forever-News

You’re my precious baby my darling
Can’t stop thinking of you Only you
From the bottom of my heart everyday, every time, Forever

If it’s a lifetime with you, even a thousand years wouldn't be enough
With all sorts of plans, and so many dreams
I hope we’ll laugh and always be happy no matter what
So that there won’t be any sadness we can’t rise above

In an unknown future, there might be some anxious moments
But if the two of us just believe, there’ll be nothing to fear

Forever
You’re my precious baby my darling
Can’t stop thinking of you Only you
From the bottom of my heart everyday, every time, Forever
You’re my precious baby For the first time, I can swear without hesitation
For always I will love you Forever

If it’s a lifetime with you, I can laugh at my mistakes
We’ll spin together memories as the years go by
Because a future without you has no meaning
That kind of sadness isn’t something I can rise above

In a bitter world, there is bound to be hurt
But if the two of us support each other, we’ll make it through

Forever
You’re my precious baby my darling
Can’t stop thinking of you Only you
From the bottom of my heart everyday, every time, Forever
You’re my precious baby For the first time, I can exchange these words without hesitation
For always I will love you Forever

*yamapi's rap*
I can’t believe in love like a mom (line ni je aku tak faham.kenapa mum?)
(But) I know it from the time I saw you, that night, at sight
Kiss and hug never fade away
This is the must time, last vibes in my life,
Rib it “Forever”

Forever
You’re my precious baby my darling
Can’t stop thinking of you Only you
From the bottom of my heart everyday, every time, Forever
You’re my precious baby For the first time, I can exchange these words without hesitation
For always I will love you Forever
You’re my precious baby In all truthfulness, you’re like a treasure
For always I will love you Forever

credit translation: jpopasia.com


Ok aku nak baca pasal tumbuhan dan haiwan sebab baru-baru ni aku jatuh cinta dengan peladang. kena la belajarkan. Wahaha. tipu.

2 comments