Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

Forever
Code Blue 2: The End
RM50 terakhir season ini
WHY?
Lazy
Mendokusai!
Entry rojak.
Smile Maker
NewS
P.E.N.A.T

Click!

> comments
Award-Beautiful Blogger
Written at Tuesday, March 30, 2010 | back to top


Salam alaiyk...

Ok aku baru buka blog aku tengok ada award classmate sekolah menengah aku bagi. So, sementara aku duduk duduk ni kejap sebelum terlupa meh aku buat kejap. :)

Anugerah Blogger Cantik


Peraturan 1

Terima kasih pada Zetty clasmate sekolah menengah dulu. Aku bukan cantik, rasa cantik pun tidak tapi terima kasih bagi dekat aku. Aku nak tambah doa tu supaya Uchi Hiroki pegang watak Kyoya senpai kalau ada live action. Wahaha. Hiroki memang best kenapa beliau buat hal kalau tak boleh tengok ke dengar dia dalam segala DVD NEWS hari-hari. itu melampau. tapi aku buat.

Peraturan 2

Aku nak bagi award ni dekat

1) Yamapi (dia ada nikki or orang melayu panggil diari. hari-hari dia update.esok naik award aku dekat nikki dia)

lagi, Tesshi, Shinge, Massu, Kei-chan, Ryo-chan (sebab aku selalu baca NEWS punya Jweb ke apa benda itu aku tak ingat. esok mesti ada award aku. hahaha.)

Ok sila serius sekarang. Sebenarnya aku tau semua orang pun sibuk nak exam sampai buka blog sendiri pun malas apa lagi nak main kutip award jawab tag. Karang nanti aku bagi tak diambil, kecik pulak hati aku. haha. tipu. Jadi, SIAPA RASA DIA NAK, SILA AMBIL. Kawan-kawan aku cantik-cantik semua.

Oh. aku rasa aku boleh bagi dekat Alif Iskandar-kouhai sekolah dulu memandangkan dia baru naik tahun dua AAJ (aku baru belek blog dia). Belum nak exam esok or lusa. So, tak ada la sesibuk orang nak exam minggu depan. Ambil ye dik.


Peraturan 3

7 perkara tentang penerima award.

  1. Student tahun 2. tak lama lagi naik tahun 3.
  2. Asal Johor.
  3. perasaan ponteng kelas itu seronok.
  4. Up until now, aku cuma dengar lagu jepun korea dan beberapa lagu english yang aku suka. tengoklah kalau tiba-tiba aku berevolusi hari-hari nak dengar lagu dangdut nanti aku bagi tau.
  5. Aku suka tengok cerita jepun, korea, anime (ongoing-ouran high, one piece), baca manga (ongoing-ouran high, ntah apa lagi malas nak tulis) ,tengok Sekai no Hate Made Itte Q (ada itu Tegoshi as jemputan tetap) Hey3x, music station, waratte ittemo ke apa segala yang jemputan dia adalah NEWS or Arashi. Nanti kalau tiba tiba aku tengok forum RTM aku bagi tau.
  6. Aku bercakap benda yang aku suka. Kalau aku tak minat aku prefer dengar saja sebab tak tau nak cakap apa kan.
  7. Aku baik. Jadi aku suka orang buat baik dekat aku dan aku mudah terharu dengan perbuatan itu.

Zetty, Arigato lagi sekali. (aku bow ni.hahah)

peraturan:

1) Say thank kepada pemberi award dan link kepada beliau.
2) pass pada blogger lain.
3) state 7 perkara pasal penerima award.


2 comments