Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

Yosh..!!
Having you by my side...
Ayumi Hamasaki dancing poco poco eh?
If i can love you again, I will never let go off y...
Yeah.
not functioning
Ganbarimasu..!
randomness
Permata Ayah Bonda
And if I ever lose my power to fly,

Click!

> comments
Hisashiburi
Written at Friday, January 1, 2010 | back to top



Salam alaiyk,

It's been a long time since i wrote the last entry. Oh, Happy New Year, people. Happy New Year maal hijrah jugak. Lagi, Oh, tomorrow my lovely otouto (little brother) birthday. Budak nak masuk empat tahun yang selalu buat saya jadi raksasa dia and dia jadi ultraman lepas tu saya la yang kena belasah. Kalau main kuda, saya la yang jadi kudanya. Kalau main 'janken' rock paper scissor, saya la yang kena kalah walau pun saya yang menang. Kalau main kucing, saya la yang kena tangkap kucing tu.

Kalau saya recap balik 2009, saya rasa tak da apa2 yang extraordinary yang berlaku. the latest hujung-hujung 2009, result pmr adik, congratez to her, family BBQ, thanks ayah, lagi, result sem lepas yg tak cantik, lagi, sem baru pun dah mula and sangat banyak lagi. Anyway, lets leave all the things behind.

By the way, Congratez to Arashi sbb All the BEST! 1999-2009 Album is a bestselling album 2009 (Oricon). Juga empat single Arashi included in top 10 bestselling single 2009 (oricon).Here, the list of the songs according to the rank.

1) Believe / Kumorinochi, Kaisei by Arashi / Yano Kenta starring Satoshi Ohno (656,676)

2) Ashita no Kioku / Crazy Moon ~ Kimi wa Muteki ~ by Arashi (620,557)

3) My Girl by Arashi (513,186)

5) Everything by Arashi (423,004)


credits:http://doramaworld.blogspot.com

Kalau Arashi is ARASHI For Dream, so, saya pulak, Nurul For Dream. 2010 resolution saya cuma satu je. Saya nak buat semua benda dengan hati yang ikhlas and sepenuh hati. Saya rasa baru la semua benda saya dapat buat dengan betul. Tahun ni, kalau saya dapat buat semua benda dengan consistent pun da cukup baik untuk saya. Dan saya perlu bekerja keras and lebih bijak lagi untuk buat something.

Lately, saya selalu terfikir, it's uneasy to be me. entahla. Saya pun tak tau. oh, Oct, 2010 nanti saya akan turning 20. Hahaha. Saya rasa pelik bila sebut umur saya 20. Macam adik saya kata, "Kau je yang aku nampak macam tak membesar. tak macam budak university pun. Macam budak sekolah je." Lagi, makcik kedai bunga ingat saya budak form 2. Kata adik, saya selekeh. Lagi layan sepanbob, atromen, my melody, segala ntah apa-apa yang budak 4 tahun tengok dengan penuh excited. Jadi, nampak tak matang langsung. Lagi, kebergantungan pada parents pun macam budak2. Tapi, itu buat saya rasa selamat. Lagi, Perangai macam Nurul Izzah yg umur 5 tahun. tak boleh berfikir macam orang dewasa. Ntah la adik saya tu. Macam2.





p/s : sejak kebelakangan ni, saya suka planet saturn.


3 comments