Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

Selepas 19 tahun..
Saya happy sekarang!
Ntah ah
saya sudah bingung
Rehat 2 menit
Salam Aidilfitri
memang sah belum boleh kahwin lagi
Suara Hati
Suddenly, falling in love with....
which one?

Click!

> comments
Kawaii....<3
Written at Wednesday, October 14, 2009 | back to top



Salam alaiyk..

tiba2 je teringat, saya masa kecik2 dulu, sama jugak macam girl yg lain, sgt banyak bantal peluk kut. Yg saya ingat, saya ada tortoise yg ayah tulis nama saya kat situ, kucing putih yg akhirnya leher dy koyak, patung itik putih yg jd comot sbb saya pergi bawak mandi. Dalam byk2 tu, satu je yg saya rasa dy adalah my treasure, patung koala pak cu saya bagi. Mmg gila syg saya koala ni. nama dy Mafi. pergi mana2 mesti bawak tak boleh tinggal. Even naik kereta g kenduri kawin pun saya bawak. Haha. Tapi Mafi dah tak ada dah. Saya tak ingat masa darjah berapa ntah, ayah buang semua binatang2 tu. Sgt sedih!

Sebenarnya, entry ni nak cakap, kawan saya bagi hadiah hari jadi kartun comel color biru ni mengembalikan memory saya dekat Mafi. Sungguh saya sgt suka benda ni. Comel sangat!!sangat2 comel..sangat suka la! serius tak tipu! Cooomelll sgt..!! saya dapat sepasang dgn Syida yg birthday dy semalam. Terima kasih..! sungguh saya sgt suka sbb tu saya melompat peluk kamu Pai even kamu basah2 baru keluar bilik air dan saya mamai2 baru bgn tido. Mama dolphin juga begitu. Thanks mama! Sungguh saya terharu..




Tak kisahlah kalau orang lain kata tak comel. saya tetap kata patung ni comel. Saya rasa macam nak kasi nama dy Momo. Ada tak org letak nama kucing momo? Haha..=)

Sekarang, saya ada tiga patung buat peluk. Si Comot bear pink comel main tukar2 hadiah masa matrik dulu, Patrick starfish kesayangan saya n Momo. tapi balik cuti kat umah kebas Benny teddy bear adik saya jugak buat tido. Tak pun rembat spongebob Nabila pastu bila sy da tido dy amek smula dari saya. Sebenarnya ada cita2 nak rembat Benny bawak balik sini, lepas tu Yaya warning awal2 kata "nanti Izzah cari x jumpa melalak baru tau." haha!

Ini adalah saya masa kecik. Sungguh comot mengejar kucing. Mmg dari kecik sampai sekarang tetap comot.

p/s:
Asal nama Benny tu sebenarnya Izzah sebut "Bear ni" lepas tu melekat lama2 diglamourkan menjadi Benny. Mula2 saya ingtkan sebab pengaruh cerita Barny and his friends. haha! Comel la adik2 saya tu..=)

2 comments