Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

It's such a long day...
I need painkiller, so badly!
saya mesti patuh!
tak mampu nak berfikir!!
Be Strong!
Aesthetic
Tak tau nak bagi tajuk apa??
Serendipity
Yes! you're my man!!
double OMG!

Click!

> comments
I'm sick of laboratory reports!
Written at Saturday, August 1, 2009 | back to top


mode= study.
location= desk.
situation= Tension with lab reports.
Action= Take a rest+ listening to kimi dake.


Salam alaiyk...Nanika atta? Saya sedang buh-san menghadap lab report yang maha banyak. sedang cuba melarikan diri dari lab report.

1) Biochemistry-lipid.
2) Physical pharmacy-adsorption solution.
3) Physical pharmacy-diffusion coefficient.
4) Biochemistry-amino acid,peptide,protein.

Banyak bukan? Bila tengok desktop laptop saya ni pun dah tau betapa tak terurusnya hidup saya. Tak sempat nak susun-susun folder segala. Maka, letak sume benda kat desktop sebab kalau letak kat document susah nak cari (sebab lagi bersepah). (^_^!)

Tak ada intention langsung nak siapkan lab report sebab saya tak rasa relief langsung kalau pun da siap. Yelah, biasanya, saya akan cakap, "Nurul, buat la. Nanti dah siap dah tak ada da lab report nak buat." Tapi masalahnya, lab report sekarang ada empat. Bila saya hantar lab report lipid hari isnin, petang tu ada lab bio chem lagi. Maka, lab report saya tetap empat. tak berkurang pun walaupun dah submit satu. Malah akan bertambah jadi lima menjelang Rabu. Maka, saya nak melarikan diri seketika dari lab report. Sekarang saya nak belajar.

Tapi, saya tamau belajar benda yang sedang belajar. Sebab buh-san juga. Maka sekarang saya sedang study dosage form II chapter Suture and Ligature. Chapter last skali yang akan belajar hujung semester nanti. Saya suka bab ni sebab pasal surgical suture (sterile thread used to sew body tissue together), ligature (sterile thread used to tie blood vessels without employing the needle), and sikit pasal surgical dressing. Dan saya suka subjek Dosage form. Tadi kelas dosage form belajar Opthalmic preparation. Preparation untuk eyes.

Hmm... itu baru lab report. Belum lagi kuiz yg bakal menjelang nih. Tu la saya kata. Asik buat lab report yang payah nak cari maklumat tu, bila masa ntah nak study. Nasib baik juga saya tak jadi letak nama untuk buat survey (volunteer) kat Hospital Pantai. Kalau tak, tambah lagi beban otak saya.

Okay, ittekimasu!


0 comments