Welcome to my blog.You want to Follow or go back Home.
Me: The One and Only
Hi! 안녕하세요 ! Thanks for reading! ^^ ~He, who has no strength to dream, has no strength to live~Ernst Toller~
Disclaimer
Hi! Before anything else, just to remind you, I'm talking craps sometimes, so whatever is written here, just deal with it because afterall this is my blog (: I'm not an English/Bahasa teacher, so pardon my grammar. No any childish acts. Respect is a must. Thank You :D
Email: nurulshariff90@yahoo.com
AYUMIYOSHIDA:)
Navigations

Profile Blog Links Joined Credits
I am ME | A Plain Jane
Not just any type of girl Hello! I'm Nurul. 21 year old. AB blood type. Lefty. Another plain Jane who rarely has an objective. I just accept what I get, either it was a reward for my hard work or even it was a punishment from my laziness. Those facts explain how loser I am. Oh I am also one of girls who wrote fan letter as her bio. Love pink. Has 2 different personality because I am AB lol. Half of myself already here so yeah, just read it! ^^ ohh! I'm so random. Remember!



Instagram


Twitter


Khamsahamnida


Airi's first giveaway
Photobucket

Currently...
Feeling : Has crush on 이태민-koe ga suki. Soshite, anata no silent gesture, daisuki. 태민-san no ongaku itsumo kikimasu.
Eating : sushi, takoyaki, green tea,skittles, oat krunch, marshmellow lover. Nowadays mum homemade foods are saikou!
Doing : Sleeping 10 hours/day to get a better skin bleagh.
Watching : salamander guru and the shadow, operation love kver, painter of the wind, Rooftop Prince.
Reading : tuesdays with morrie by mitch albom.
Listening to : Lee taemin. Younha. Any beautiful ballad & R&B,Be Ma Girl-Teentop, Good night-B1A4.

Always Keep The Faith


CLERKSHIP SCHEDULE

[1] Clinical Oncology :
15/4/12-19/4/12

[2] Obstetric & Gynecology :
22/4/12-26/4/12

3] Surgery/Radiopharmacy :
29/4/12-3/5/12

[4] Pediatric :
6/5/12-10/5/12

[5] Medicine :
13/5/12-17/5/12

[6] Community Pharmacy :
20/5/12-24/5/12

[7] Psychiatry :
27/5/12-31/5/12

Wishlist

Daily Reads
Fay | WZul | Zati | Wana | Dramabeans | QiuQiu |

University
Ori | Kak Nuha | Ilham | Kak Syu | JauzeeUmny | Raj | Dila | Kak Fatin | El | Nabila | Pai | Syafuan

School
Faiz | Alif | Fizan | Zam | Syafizan | Faiq | miraayon | Tiqasaid

Familia
Kak Ya | Dek Ha

Fangirling&stuffs
Hananorisa RL | Fana | Mr.Pinky | Pinat | Jade | Nasyirah | Dorama | Hananorisa | Waiem | Icepluscoffee | C3JJ

miscellaneous
Agama | Adifstory | RahsiaFarmasi | Saifulislam | Doctor | Terfaktab | HanieHidayah | TeyCindy | Revelinme | CynthiaOng | Jezmine | Fatinliyana |

Rotten Things
March 2009 | April 2009 | July 2009 | August 2009 | September 2009 | October 2009 | November 2009 | January 2010 | February 2010 | March 2010 | April 2010 | May 2010 | June 2010 | July 2010 | August 2010 | September 2010 | October 2010 | November 2010 | December 2010 | January 2011 | February 2011 | March 2011 | April 2011 | May 2011 | June 2011 | July 2011 | August 2011 | September 2011 | October 2011 | November 2011 | March 2012 | May 2012 | June 2012 | July 2012 | August 2012 | February 2013 | April 2013 | May 2013 | June 2013 | September 2013 | February 2014 |

Ai De Tian Guo malay translation
when you have no hopes,you won't feel disappointed...
manusia dan kategori
Real love can't be cleaved apart.....
Selamat Hari Jadi Ibu Ku Sayang
Lagu Kawin

Click!

> comments
Senyuman bukan lagi dikira sedekah, tetapi jenayah jika anda.....
Written at Tuesday, July 7, 2009 | back to top


memiliki senyuman versi pencairan hati seperti orang ini...





Ok. Cukup. tamau letak byk2. Nanti blog sy jd crime scene coz org2 yg melihat terhilang hati dicuri pencuri hati kelas satu ini. haha.

Inche Kim Bum ini, antara sebab sy mengulangtonton Boys before flower setiap hari selama cuti 2 bulan. Hahah. Memang gila la masa tu. Melekat di laptop menonton dia je. Sampai dah terhapal segala dialog. Sgt suka kekiutannya. Selama ni sy x bley terima kalau ada org kata lelaki tertentu cute coz word cute tu mmg tak masuk langsung dgn lelaki. Tapi kali ni mmg sy nak melangkah daulat kata-kata sy sendiri la. Lelaki ini mmg cute. Tidak mampu menafikan. Cukup. Tamat.


seorang lagi yang memiliki sijil pencuri hati kelas satu ini adalah Inche Kim hyun Joong. Ok. Dia tidak memiliki ke'cute'tan, tapi expresi wajah dia boleh dianggap jenayah kerana telah berjaya mencuri hati saya dengan wajah tanpa perasaan tapi cool je tu. dan sgt menarik bila senyum sebab nampak gigi dy yg cantik tu. haha. dah la weh. cukup-cukup la tu.





kalau saya jd Geum jan di dlm ni mmg sy tak kan jatuh hati pd Gu Jun Pyo punya la. Mesti akan terus menerus terjatuh hati pd Yoon Ji hoo (kim hyun joong) ni. Watak guardian angel dy ni mmg sgt2 best dan boleh buat org jatuh cinta berkali-kali. Kalau wujud org cam ni, kira lelaki yg mmg paling baik la kan. Tapi, sygnya dah mmg patern drama korea, lelaki sgt baik mesti akan jadi hero kedua. Hero mesti sgt jahat dan pentingkan diri lagi ego yg amat. Ok. lupakan yoon ji hoo. Lihat dy sbg penyanyi. Suara dia juga sgt best. Suara dy pun ada kredit untuk membuatkan saya tidak sampai hati untuk tidak jatuh hati pd dy. haha. Mmg gila la kau ni Nurul..

Ok. Cukup bercerita pasal lelaki-lelaki pencuri hati kelas satu. Hari ni dah start kuliah. Lecture Physical Pharmacy. Nama lecturer sbject ni amat glamour. Amer Hayat khan. haha. Macam menarik je lecture beliau. Biasalakan, hari 1st mmg excited. Cubala bila assigment, kuiz, lab report segala berlambak, mulala bosan asik memikir cam besh je ponteng kelas. haha. Fikiran kotor dihari pertama. Kelas Antimicrobial therapy konon2 nak belajar part clinical dulu, tetiba batal coz Lectureretiba t x bersedia lg. Jd honeymoon la td ptg...Hahhah.. Dunia Bslik Pulau sudah bermula...

pic source
kim bum:seoulbeats
kim hyun joong: google image




0 comments